spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
26-sept.-2023

Dana Budeanu pe Facebook: “Jos labele de pe oameni!”

- Advertisement -

Dana Budeanu este extrem de activa atât pe Facebook cât și pe Instagram. Celebra creatoare de modă, care a ajuns la o vârstă respectabilă, este foarte prinsă de viața politică și problemele actuale cu care se confruntă țara noastră.

Fosta soție a lui Radu Budeanu a atras atenția asupra unui lucru pe care l-a observat la o stație de metrou din Capitală.

Dana Budeanu atac furibund pe Facebook

Dana Budeanu a observat o situație alarmantă la o stație de metrou din București și a trecut la atac. Vedeta a reușit să strângă peste o mie cinci sute de like-uri la acea postare, semn că internauții i-au dat dreptate.

“Cică la Victoriei și la Aviatorilor e milițieni care hăituiesc oamenii de botniță la metrou! Eu ce să vă fac, mă? V-am spus că e pentru saraci? Jos labele de pe oameni!” a scris Dana Budeanu pe Facebook pe 27 august.

Contul de Facebook al creatoarei de modă este împânzit în ultima perioadă de tot felul de postări cu iz politic. Dana Budeanu a ajuns să se implice extrem de mult în problemele actuale, iar internauții care o urmăresc pe celebra rețea de socializare sunt în totalitate de acord cu aceasta, daca este să ne luăm după numărul de like-uri.

În ultima postare de pe pagina sa, vedeta a share-uit un aritcol unde este precizat faptul că Raed Arafat provoacă panică națională și promite că o să îi dedice o ediție a emisiunii sale “Verdict politic”. …https://www.bzi.ro/dana-budeanu-pe-facebook-jos-labele-de-pe-oameni-4261360?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.