spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Dana Nălbaru a revenit în formaţia Hi-Q, după şapte ani de absenţă

- Advertisement -

Dana Nălbaru încearcă încă o dată în formaţia HI-Q. După o absenţă de şapte ani, se pare că Dana nu poate sta departe de gaşca ei cea neliniştită. După mai multe încercări eşuate de a găsi o parteneră, trupa HIQ a revenit la prima iubire. De un an sunt în discuţii pentru un nou început, iar acum formaţia s-a reîntregit. Şi au început în forţă, cu un single nou nouţ.

La şapte ani de când a părăsit Hi-Q, Dana Nălbaru a hotărât să revină în formaţia care a consacrat-o. Gura târgului spune că refacerea trupei Hi-Q e negociată de mai bine de un an. Mihai, Florin şi Dana au şi înregistrat o melodie nouă – „Încă o dată” – şi acum se pregătesc pentru filmarea videoclipului.

În 2003, Dana Nălbaru s-a despărţit de trupă cu scandal şi părea că n-a lăsat loc de bună ziua. Acum însă Dana e adepta principiului că nu trebuie niciodată să spui niciodată.

„Totul va fi bine” cântau Mihai, Florin şi Dana în urmă cu zece ani. Şapte ani chiar le-a fost. În 2003, însă, Dana părăsea formaţia pentru a o carieră solo. A scos primul album, apoi trei ani s-a lăsat de muzică. A născut o fetiţă, a învăţat să schimbe scutece şi a scos un DVD despre ce înseamnă să fii mamă. A mai scos trei albume solo însă pănă la urmă şi-a dat seama că locul ei este tot în formaţia HI-Q.

Câtă vreme Dana Nălbaru n-a fost în trupă băieţii au căutat înlocuitoare. Prima au găsit-o repede. Nicoleta Drăgan a stat şase ani cu ei. În 2008 rolul de solistă i-a revenit Anyei care a stat doar până la începutul acestui an.

Trupa Hi-Q a apărut în Brasov, în 1996 pe când Mihai şi Florin erau elevi de liceu. Grupul a dat lovitura cu emisiunea „Totul va fi bine”, difuzată de Antena 1 în vara anului 2000.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.