spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
23-feb.-2024

Dana Rogoz suferă de o boală rară! Diagnosticul pus de medici: E pe tratament

- Advertisement -

Apare mereu vesela la televizor, dar putini stiu cu ce probleme se confrunta in viata reala! Este vorba despre Dana Rogoz, care sufera de o afectiune destul de grava si ia tratament toata viata!

Dana Rogoz a fost diagnosticata de medici cu o boala rara si se afla toata viata sub tratament! Îndrăgita actriță a dezvăluit că, deși are o viață activă, ea trebuie să își monitorizeze atent stările și simptomele și să facă vizite la medic.Este vorba despre boala Hashimoto, o afectiune a tiroidei, fiind in legatura directa cu dereglarile hormonale. Principalele simtome ale acestei afectiuni sunt fluctuatiile de greutate si starile de oboseala.

„Și asta contează (n.red. – în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a dezvăluit Dana Rogoz.

Mai mult, recent Dana Rogoz a avut o interventie pe pagina sa de Instagram, unde a vorbit despre boala de care sufera. Totul a pornit de la acest comentariu al unei fane:…https://www.bzi.ro/dana-rogoz-sufera-de-o-boala-rara-diagnosticul-pus-de-medici-e-pe-tratament-4263823?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri