spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
09-dec.-2023

Danemarca sfidează valul patru al pandemiei. Guvernul a anunţat că masca nu mai este obligatorie în autobuze sau la metrou

- Advertisement -

Ministerul Transporturilor din Danemarca a anunţat vineri că elimină obligaţia de a le purta în mijloacele de transport în comun, singurul loc în care mai erau obligatorii, ca urmare a relaxării normelor de distanţare socială.

În contextul în care valul patru este tot mai agresiv în vestul Europei, ţările nordice au o tendinţă contrară în ceea ce priveşte răspândirea virusului şi situaţia nu doar că este ţinută sub control, dar lumea se reîntoarce la normalitatea de dinainte de pandemie. Danemarca este una dintre aceste ţări, vineri luând o decizie în acest sens.

Suntem acum într-o situaţie (…) în care o mare parte din populaţie este vaccinată şi ne întoarcem la o viaţă de zi cu zi mai normală. Acest lucru înseamnă că ne putem lua adio de la măşti în autobuze, trenuri şi metrou”, a declarat ministrul transporturilor, Benny Engelbrecht, citat într-un comunicat preluat de publicaţia thelocal.dk.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.