spot_imgspot_img
3.5 C
Vaslui
21-feb.-2024

Dani Mocanu, o nouă condamnare: 100.000 de lei amendă și cinci ani interdicție de a intra în Târgu Mureș

- Advertisement -

Aflat în arest la domiciliu pentru că a bătut împreună cu fratele său un bărbat într-o benzinărie din Pitești, manelistul Dani Mocanu a primit săptămâna trecută o nouă condamnare.

La finalul săptămânii trecut, magistrații de la Judecătoria Târgu Mureș au dat sentința în primă instanță într-un dosar în care Dani Mocanu a amenințat cu cuțitul un client dintr-un club din Târgu Mureș. Incidentul s-a produs în luna iulie a.c.

În acest dosar, Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore pe 28 iulie a.c., când polițiștii au făcut percheziții la vila sa din Ștefănești, Ilfov. El a fost trimis în judecată pentru port fără drept de obiecte periculoase. La începutul lui august, la câteva zile după scandal, manelistul a postat pe internet un mesaj în care arăta cuțitul pe care îl utilizase pentru a îl intimida pe bărbatul întâlnit într-un club din Târgu Mureș și cu care avusese un conflict.

În cele din urmă, Dani Mocanu a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii, iar magistrații de la Judecătoria Târgu Mureș l-au condamnat pe 26 august a.c. la o amendă penală de 100.000 de lei, din care va fi scăzută suma de 500 lei pentru cele 24 de ore petrecute în arest. În total, are de plată 99.500 lei. În plus, judecătorii au stabilit că Mocanu să nu mai aibă voie să intre în Târgu Mureș pe o perioadă de cinci ani. Sentința va fi aplicată dacă va rămâne definitivă. Dani Mocanu poate ataca sentința inițială în 10 zile de la comunicare…https://adevarul.ro/stiri-locale/pitesti/dani-mocanu-o-noua-condamnare-100000-de-lei-2201384.html?utm_campaign=homepage&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.