spot_img
28.9 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Dani Oțil a găsit 15.000 de euro. De ce e speriat și ce vrea să facă cu banii. Reacția hilară a soției sale

- Advertisement -

Dani Oțil a avut parte de o întâmplare ieșită din comun. Vedeta s-a trezit cu aproape 15.000 de euro în contul său bancar. Cum a fost posibil acest lucru? Nici măcar Dani nu înțelege. Prezentatorul TV și-a manifestat îngrijorarea și s-a hotărât ce va cumpăra cu această sumă impresionantă de bani. Reacția soției sale a fost excepțională.

Vedeta de la Antena 1 susține că de aproape o săptămână, în contul său de franci elvețieni au apărut aproape 15.000 de franci elvețieni (aproximativ 15.000 de euro). Prezentatorul TV a publicat un filmuleț pe contul personal de Instagram unde a povestit întreaga întâmplare.

Dani Oțil explică că nu avea bani în acel cont bancar și că îl folosea strict pentru a plăti ratele. Totodată, soțul Gabrielei Prisăcariu a precizat că nu mai intrase de mult timp în acel cont.

„Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea, și ca să nu-mi iau bătaie mai târziu. Bun, puneți-vă în situață mea, dar nu sufletul, ci cu creierul.

De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni pe care nu l-am accesat de foarte mult timp au apărut în jur de 15. 000 de franci elvețieni, asta înseamnă cam 15.000 de euro plus sau minus”, a spus prezentatorul TV în clipul video postat…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dani-otil-a-gasit-15000-de-euro-de-ce-e-speriat-2224860.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.