spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

Daniel Andrei n-a iesit primar dar si-a onorat promisiunea!

- Advertisement -

Concursul de idei pentru dezvoltarea Bârladului s-a finalizat!

PREMIERE Zeci de câstigãtori din Bârlad si-au ridicat joi seara premiile oferite în campania electoralã de omul de afaceri Daniel Andrei, care a candidat la functia de primar si a obtinut un scor surprinzãtor de bun, aproape 16%, clasându-se pe locul al doilea ca scor electoral în Bârlad. Marele premiu, o masinã nou-noutã, marca Hyundai, a ajuns la un bârlãdean somer, proaspãt cãsãtorit, absolvent de studii superioare. Numele lui este Gabriel Hristianovici, este absolvent de studii superioare din 2010, specialitatea Turism si a dovedit cã stie exact de ce are nevoie Bârladul, pe termen scurt, ca sã atragã multi turisti. Vã oferim si lista completã a câstigãtorilor, pentru cã nu toti cei care au câstigat au putut fi contactati.

Daniel Andrei a oferit, asa cum a promis în campanie, premii substantiale la concursul de idei pentru dezvoltarea Bârladului, concurs initiat cu ocazia candidaturii sale acum o lunã de zile. La premierea câstigãtorilor, care a fost joi seara, la orele 20.30, la restaurantul „Poienita”, a fost invitatã sã participe toatã mass-media localã. Daniel Andrei, în nume personal, a precizat acum câteva zile, printr-un comunicat de presã oficial, cã toti bârlãdenii care au depus taloanele pentru concurs, cu ideile lor pentru a se numãra printre câstigãtori, sã fie prezenti. „Au fost mii de idei, ne-a fost foarte greu sã le centralizãm, dar toate au fost vãzute si înregistrate de echipa mea electoralã. Au fost alesi cei care au oferit cele mai bune solutii, cele mai interesante idei pentru dezvoltarea orasului pe termen lung, mediu si scurt. Sunt foarte încântat cã ati participat în numãr asa de mare la acest concurs si asta mã determinã sã nu renunt la politicã si sã mã implic serios, pentru cã ati dovedit din plin cã meritati ca cineva sã vã promoveze ideile, sã dea viatã acestora, sã sustinã ideile voastre în fata politicienilor orasului si sã-i determine sã vã asculte, sã le punã în practicã. Vã multumesc pentru sprijinul oferit, pentru ideile pe care le-ati transmis, arãtându-mi cã aveti încredere în mine si nu vã voi dezamãgi! Poate cã voi candida în toamnã la alegerile generale sau poate cã peste patru ani, voi avea cu sigurantã mai multã experientã si voi obtine si mandatul de primar de la dumneavoastrã”, a spus Daniel Andrei celor prezenti la premiere.

O masinã pentru un bârlãdean istet!

Cele mai bune solutii, cele mai interesante idei si proiecte au fost premiate joi seara, pe 14 iunie, cu 50 de telefoane mobile, 20 aparate foto, 20 MP3-uri, 10 biciclete. Au fost chemati pe rând câstigãtorii, care în prealabil primiserã un mesaj pe telefonul lãsat pe talonul unde si-a scris ideea. Nu au putut fi toti prezenti, deoarece unii nu erau în localitate, asa cã prezentãm lista completã a câstigãtorilor pentru ca cei ce se regãsesc în ea si nu au ridicat premiul sã se prezinte la restaurantul „Poienita” ca sã se intereseze de unde îsi poate ridica premiul. Marele premiu, o masinã nou-noutã, marca Hyundai, a ajuns la un bârlãdean somer, proaspãt cãsãtorit, absolvent de studii superioare. Numele lui este Gabriel Hristianovici, este absolvent de studii superioare din 2010, specialitatea Turism si a dovedit cã stie exact de ce are nevoie Bârladul, pe termen scurt, ca sã atragã multi turisti. A prezentat un proiect foarte interesant pentru dezvoltarea pe termen scurt si mediu al municipiului Bârlad. Asta în ciuda faptului cã a fost „expediat” de autoritãtile bârlãdene, când s-a documentat în 2010 pentru lucrarea de licentã, a cãrei temã era „Dezvoltarea turismului pe Valea Tutovei”. „Mi s-a spus cã nu au cu ce sã ajute la documentare, pentru cã Bârladul este mort din punct de vedere turistic. Am gãsit întelegere si materiale la Galeriile de Artã „N.N.Tonitza” si le multumesc. Acest proiect sunt sigur cã are idei marete, dar are si unele care se pot implementa cu bani putini si foarte repede ca timp, cum ar fi Aleea Celebritãtilor care se poate face în fata Teatrului V.I.Popa, începând cu o stea dedicatã lui V.I.Popa si apoi pentru restul celebritãtilor bârlãdene. O idee a mea de suflet, la care tin foarte mult, este amplasarea unei lãzi de zestre pe platoul din centrul Bârladului, fãcând astfel trimitere la ciobanul care a întemeiat Bârladul. Acesta a pus o ladã pe actualul râu Bârlad si a strunit-o ca pe oi <<Bârr – ladã>>. În lada respectivã turistii ar putea pune bani asemenea ca în fântânile din Italia si suma respectivã ar putea fi oferitã ca zestre unor tineri cãsãtoriti în acel an, cu care sã-si înceapã viata. Evident cã prima lor obligatie ar fi aceea de pune primii bani în ladã, pentru urmãtorul cuplu ce ar primi zestrea respectivã. Sunt foarte multe idei în acest proiect care sper sã prindã contur”, a spus Gabriel Hristianovici. El a mãrturist cã este proaspãt cãsãtorit, nu are un loc de muncã deocamdatã, este în cãutare si surprizã! Nu are nici carnet de conducere! „Trebuia pe 11 iunie sã merg la Vaslui sã dau examen dar am asteptat sã vãd cum se terminã concursul. Domnul Daniel Andrei a crezut în mine si eu am crezut în el”, a spus Gabriel Hristianovici. I-a fost apoi înmânatã cheia masinii de cãtre Daniel Andrei, care i-a dus personal masina acasã, deoarece tânãrul câstigãtor nu posedã încã permis de conducere.

CÂSTIGÃTORII CONCURSULUI DE IDEI

MARELE PREMIU: MASINA

1. Hristianovici Gabriel

BICICLETE:

1. Tofan Constantin

2. Ginghina Nicoleta

3. Filoti Marian

4. Bighiu Dragos

5. Valerica Rosca

6. Teodor Iurascu

7. Nechita Stefan

8. Agache Ana

APARATE FOTO:

1.Jidinasu Manuela

2. Gheorghe Liliana

3. Oprea Doru

4. ANGHELUTA CRISTI

5. PINTILIE CATALIN ADRIAN

6. Racovita Ionut

7. Panainte Elena

8. Sisca Madalin

9. Dumitriu Camelia

10. Andrei Elena

11. Giurcanu Anca

12. Ionutz Nicu

13.Stan Dragos Florin

14. Fulger Cristian

15. Davin Craescu Grigore

16. Liliana

17.Rasmerita Mihai

18. Munteanu Ioan

MP3-uri:

1. Denisa

2 Mustata Mario

3 Blanaru Madalina

4. Pomohaci Vlad

5. Andreea

6. Ionita Loredana

7. Gheorghita Victor

8.Barcau Ovidiu Adrian

9. Cumpanici Dumitru

10. Cosmin

11. Ionut Tutu

12. Grigore Mihai

13. Razvan

14. Andrei Lucica

15. Gheltu Stefan-Andrei

16. Barbu Mdalina Denisa

17. Sandulache Alina

19 Blanaru Iulian

20 Victor Osoianu

TELEFOANE MOBILE:

1. Ignat Robert

2. Bahrim

3.Blanaru Ion

4. Hancu Elena Jana

5. Stolmicu Olga

6.Axinte Sorin,

7. Huiban Veronica Mihaela

8. Cazan Dragos

9.Samuel Marius

10.Viorel Sandu

11.Dumitrascu Marin

12 Bejenaru Catalin

13. Lungu George

14. Gidei Andrei

15.Istrate Florin

16.Radu Ramona

17. Doroftei Mari

18. Archip

19. Papafil Mihaela,

20. Munteanu Daniel

21. Manba Diana- Simona

22. Iacob

23. Zama Anca Maria

24.Popa Bianca

25. Morosanu Liliana

26. Dumitru Maria

27. Alexandra

28. Stefan Dumitrascu

29. Brasoveanu Ana

30. Lungu Mihai

31. Pintilie Constantin

32. Arteni Odette

33. Balaban Andrei

34. Timofte Ioana

35. Zaharia Constantin

36. Dumitru Alexandru

37.Vulpe Eugen

38. Muntianu Getuta

39.Stanga Veronica

40. Andrei Zana

41. Ciornovaliuc Dumitru

42. Oana Ambrono

43. Vasile Dumitriu

44. Neagu Raluca

45. Hazozup Simona Alexandra

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.