23.2 C
Vaslui
05-iul.-2022

Daruri de Crãciun de la femeile liberale

Ieri, la sediul organizatiei munipale a PNL Vaslui, femeile liberale au organizat o serbare de Crãciun si au oferit cadouri mai multor copii cu rezultate bune la învãtãturã. Gazda evenimentului a fost chiar presedintele Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale, avocat Rodica Suditu, cea care i-a primit pe colindãtori si l-a chemat pe Mos Crãciun pentru a le da acestora cadouri. Într-o atmosferã de sãrbãtoare Mosul si-a fãcut în cele din urmã aparitia si a ascultat cuminte colindele cântate de copiii ce au fost invitati fie din Vaslui, fie din împrejurimi (Solesti, Munteni de Sus).

‘‘Sperãm ca anul viitor sã fie mai rodnic’’

Recitalul l-a impresionat pe Mos Crãciun, iar acesta nu a putut pleca fãrã sã le ofere copiilor câteva cadouri, în limita unui buget de austeritate, dupã cum organizatorii recunosc.

“Chiar dacã am realizat acest eveniment cu un buget de austeritate, consider cã este suficient cât sã ne încãlzeascã sufletul si sã marcãm cum se cuvine aceastã perioadã minunatã, a sãrbãtorilor de iarnã. A fost un an greu si nu putem decât sã sperãm cã anul viitor o sã fie mai bun si mai rodnic.” – Rodica Suditu, presedinte Organizatia Judeteanã a Femeilor Liberale Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here