spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

VIDEO | De 8 Martie, Tudorel Jr. s-a distrat la maxim cu gașca din PSD, în timp ce Buzatu suspină din pușcărie după Anuța

- Advertisement -

POZA ZILEI… Petrecere mare de 8 Martie în restaurantul preferat al membrilor PSD din Vaslui. La Savior au venit pe rând membri marcanți ai partidului, oameni de afaceri, dar și directori din deconcentrate. Chiar și Tudorel Buzatu a lăsat deoparte necazul cu tatăl său care este în pușcărie și a încins câteva hore, spre mirarea multora care credeau că acesta este distrus după ce Dumitru Buzatu a fost aruncat în pușcărie de procurori pentru o șpagă de 1,25 milioane de lei. Acesta s-a întreținut mai toată seara cu Dan Marian, vicepreședintele CJ Vaslui, cel pe care tatăl său a ținut morțiș să fie în echipa de conducere a județului. Redacția Vremea Nouă a primit mai multe imagini de la petrecerea de 8 Martie, iar în acestea apar pe rând, Dan Marian, primarul de la Gârceni, Tudorel Buzatu sau Mihai Ponea, șeful de la DSVSA.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. Este dezamăgitor să vedem cum unii lideri politici din PSD și oficiali își petrec timpul într-un mod atât de nepotrivit, ignorând problemele grave cu care se confruntă țara și comunitățile lor. Participarea la petreceri extravagante în timp ce unul dintre membrii lor Buzatu este în închisoare pentru fapte de inalta corupție nu numai că arată lipsa de respect față de lege, ci și disprețul față de cetățeni și instituțiile statului.
    Este clar că acești politicieni nu își îndeplinesc cu responsabilitate mandatele pe care le-au primit și preferă să se distreze.. și să se bucure de privilegii în loc să se concentreze pe rezolvarea problemelor reale ale oamenilor. Este o insultă la adresa celor care i-au ales a noastra care continuam sa ne confruntăm cu dificultăți zilnice, scumpiri etc..

    • Prosti mai sunteti , care credeti ca traim in democratie , este dictatura la fel ca pe vremea lui Ceasca , numai ca se permite unor partide complet controlate sa se bata intre ele la alegeri si castiga cine fura voturi mai mult cu asistatii sociali plimbati prin comune si prin alte metode. Nu-i voteaza nimeni.

  2. Cum se distrează bugetarii pe banii proștilor😡😡😡 le doresc la toți din imagine, cancer și boli fără speranță😡😡😡

  3. Frumos. Dar de la rromi nu a fost prezent nici un reprezentant? Si care a contribuit mai mult Tudorel sau Sava? Sta bietul om in puscarie pentru a acoperii golaniile…. cine nu si da seama ca Sava e la inaintare si de fapt banii sint…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.