spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
04-mart.-2024

De adormit copiii

- Advertisement -

ZERO… Cele trei victorii consecutive au pãlit asearã în fata unei evolutii foarte slabe a ‘‘galben-verzilor’’. Socul instalãrii lui Mihai Stoica la echipã nu s-a vãzut deloc în jocul vasluienilor, mai mult decât atât, partida de asearã fiind cea mai slabã din acest sezon. Ambele echipe au pãrut cã sunt multumite cu un scor alb, singurul care nu s-a complãcut acestui scenariu fiind brazilianul mediesenilor, Eric. În rest, multe cãzãturi, mingi bubuite, centrãri proaste, si o stare de apatie generalizatã, ce i-au fãcut pe microbistii vasluieni sã adoarmã în fotolii. Pe bancã, Caro rezervat în indicatii, si MM Stoica, mult mai activ decât ibericul.

FC Vaslui a fãcut asearã cel mai slab meci din acest sezon, în care, timp de 90 de minute nu si-a creat nici mãcar o ocazie de poartã. Oricine s-ar fi pricept la fotbal ar fi ghicit rezultatul final dupã doar 20-30 de minute de joc. Oponenta, Gaz Metan Medias, condusã de matematicianul Cristi Pustai, s-a multumit si ea sã se apere si sã îi surprindã pe ‘‘galben-verzi’’ pe contra-atac. La finalul celor douã reprize statistica meciului scotea la ivealã un aspect uluitor: FC Vaslui nu a avut nici un sut pe spatiul portii apãrate de Plesca. Cu toate acestea, antrenorul Lopez Caro, s-a declarat multumit cu punctul obtinut, rezultatul fiind considerat a fi unul echitabil. Mai mult decât atât dupã meci, spaniolul, s-a plâns de eficacitatea compartimentului ofensiv: “Suferim la finalizare, e o problemã pentru noi. Ratãm prea mult”. În fapt, nu doar lipsa fazelor de poartã au condus la un meci plictisitor, cât mai ales apatia de neînteles a ‘‘galben-verzilor’’. Încã odatã acestia au arãtat cã oscileazã foarte mult de la o partidã la alta, acelasi Wesley care în precedentele trei etape trãgea echipa dupã el, a fost doar o umbrã stearsã pe gazonul stadionului din Sibiu, întârziind contraatacurile, faultând fãrã rost si pierzând cu seninãtate majoritatea baloanelor. Cu Hugo Luz depãsit la toate capitolele, si cu Campano care nu a fost în stare sã dea o centrare bunã din câteva zeci de încercãri, “galben-verzii” au dat un recital palid la Sibiu ce i-a fãcut pe multi microbisti vasluieni sã adoarmã. La propriu !

“E în stare sã se punã în genunchi si tot nu pleacã”

Finantatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu nu întelege modul în care spaniolul Caro lucreazã la Vaslui si spune cã acesta continuã sã-si batã joc de aceastã echipã. “La Vaslui e vacantã continuã. Lui Caro îi place sã ne provoace, sã-si batã joc de noi, sã creeze probleme la echipã, chiar si atunci când nu-i mai zice nimeni nimic. Sãptãmâna asta a început cu minciuni sfruntate, cã nu si-a primit salariul. El face antrenamente de o orã si un sfert, pe care le poate face oricine. Noi vorbim cu el numai prin avocati.

El vrea multe milioane, mai mult de un milion, cum s-a vehiculat. E în stare sã se punã în genunchi si tot nu pleacã”, a declarat Adrian Porumboiu. Omul cu banii de la Vaslui sperã ca situatia de la Vaslui sã se resolve cât mai repede. “Sper ca în curând sã rezolvãm totul, pentru cã omul nu are nimic sfânt în el, se gândeste la bani si ar suporta orice. N-am vãzut în viata mea asemenea om. Am vrut sã ajungem la un acord, i-am propus o sumã pentru a rezilia contractul, una consistentã, dar el cere niste chestii incredibile”, a mai adãugat Porumboiu.

Caro a vãzut alt meci

La finalul meciului cu Gaz Metan, “galacticul” Caro a surprins declarând cã echipa suferã la finalizare. Ceea ce Caro nu a vãzut e cã FC Vaslui nu a avut niciun sut pe poartã în partida de ieri! “A fost un meci disputat, între douã echipe foarte bine organizate. Chiar dacã nu a fost un meci spectaculos, consider cã egalul este echitabil. Mediasul ne-a creat probleme mai ales la fazele fixe, lucru care nu e bun. În plus, suferim la finalizare, e o problemã pentru noi. În actul secund am evoluat mai bine, dar din pãcate nu am învins. Voi discuta si cu Mihai Stoica, acum încep sã îl cunosc mai bine. Cred cã si el va pune umãrul pentru a obtine rezultate bune”, a declarat Lopez Caro.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.