spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-sept.-2023

De ce trenează procesul luptătorului român de K1 care a asasinat un hacker

- Advertisement -

Marius Ştefan Achim a împușcat mortal un tânăr de 21 chiar în scara blocului unde locuia. Potrivit anchetatorilor, victima i-ar fi promis un software pentru accesarea telefoanelor mobile la distanţă, dar nu i l-a mai livrat, astfel că interlopul a decis să îl ucidă.

La Tribunalul Bacău este judecat în prezent Marius Ştefan Achim, un bărbat de 46 de ani, fost luptător K1, arestat în Franţa, la solicitarea autorităţilor române, și extrădat apoi în România. Procurorii îl acuză de omor calificat, tâlhărie calificată, contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Instanța a acordat până acum nu mai puțin de 21 de termene de judecată pentru administrarea probelor, dar nu a reușit să pronunțe un verdict. Bărbatul a cerut în mod repetat recuzarea judecătorului care instrumentează cazul, dar solicitările i-au fost respinse ca nefondate. Achim, un fost luptător K1 de performanţă, a fost prins de autorităţile din Franţa într-o suburbie a Parisului şi a fost adus în România, sub escorta Armatei Franceze…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/de-ce-treneaza-procesul-luptatorului-roman-de-k1-2200342.html?utm_campaign=box_deschidere&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.