spot_img
22.5 C
Vaslui
30-mai-2023

De doi bani speranță

spot_imgspot_img
- Advertisement -

SUCCES… Sporting Juniorul Vaslui a bifat cel de-al doilea succes în play-off-ul Ligii 5, după ce a câștigat restanța cu Recolta Berezeni, scor 3-2 (3-1). Vasluienii au făcut un meci bun și speră din nou la promovarea directă. S-au apropiat la 4 puncte de Drânceni, însă Speranța joacă mâine cu promovarea pe masă, la Ghergheleu.

Restanța din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 5, dintre Recolta Berezeni și Sporting Juniorul Vaslui, s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 2-3 (1-3). “Galben-verzii” au condus cu 3-0, după golurile reușite de Petronel Cumpănă, din penalty, Ionuț Zaharia și Mihai Baron, însă meciul s-a încheiat cu o victorie la limită, 3-2. În clasament, vasluienii sunt pe 3, cu 37 de puncte, la 4 puncte de Speranța Drânceni, echipă pe care o vor întâlni în ultima etapă a play-off-ului. Până atunci, Vasluiul va juca mâine cu Recolta Berezeni, în etapa a 9-a, în timp ce Speranța Drânceni întâlnește, în deplasare, pe FC Ghergheleu. Cu o victorie pe “Arena Șes” din Ghergheleu, Drânceniul promovează matematic în Liga 4, în timp ce vasluienii vor merge la baraj. Tot în runda a 9-a, CSO Negrești joacă, azi, cu Viitorul Rebricea, de la ora 18:00.

Liga 5, Play-off, etapa a 9-a, sâmbătă, 18:00:

  • CSO Negrești – Viitorul Rebricea (vineri)
  • FC Ghergheleu – Speranța Drânceni
  • Sporting Vaslui – Recolta Berezeni
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. De doi bani speranță, pentru Sporting Juniorul Vaslui, care a jucat restanța cu Recolta Berezeni cu 1 zi mai devreme decât fusese programata inițial. Cei de la Berezeni au fost anunțați de reprogramarea meciului în timp ce Sportingul se afla în drum spre Berezeni, respectiv cu cateva ore înainte de începerea meciului. O situația foarte dificila pentru a convoca un prim 11 cu care sa începi și sa faci fata intr-un meci de fotbal, indiferent de liga în care joci.
    Vrem fotbal de calitate la nivel județean, dar nu dăm doi bani pe munca și efortul echipelor din mediul rural. „Sa-i ajutam pe cei de la oraș, ca doar sunt de-ai noștri!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.