1.9 C
Vaslui
28-mart.-2023

DE LA INTER LA BUZBUCHI

- Advertisement -

Viitorul Constanta – FC Vaslui, astãzi 22:45, Digisport1

CU PICIOARELE PE PÃMÂNT… Acum cã aventura europeanã a Vasluiului s-a încheiat, echipei antrenatã de Marius Sumudicã nu îi mai rãmâne decât sã îsi dispute suprematia în plan intern. Desi aparent un adversar modest, Viitorul Constanta poate crea probleme unui Vaslui ce tocmai a iesit dintr-o perioadã de foc.

Vasluiul pune mare pret pe campionat anul acesta si nu concepe sã mai piardã încã o bãtãlie. Pentru a nu avea probleme în Liga I, Sumudicã a preferat sã sacrifice returul cu Inter. Sânmãrtean, Coman, Milanov, Charalambous sau Marius Niculae au fost odihniti pentru a putea da totul cu Viitorul Constanta. Meciul se va juca duminicã, pe stadionul “Farul”, de la ora 22:45, o orã în premierã pentru campionatul nostru.

Dacã echipa lui Sumudicã nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare, Viitorul Constanta este o formatie care meritã o atentie sporitã. Înfiintatã în 2009, Viitorul este o echipã ce pune mare pret pe tineri, în mare majoritate crescuti la Academia “Gheorghe Hagi”. Alãturi de Bolboasã, Putanu, Lazãr, Chitu, Iancu sau Buzbuchi, în lot se mai aflã si fotbalisti cu experientã, cum ar fi Nicolae Dicã sau Cosmin Vâtcã, dar si Denis Alibec, cândva o mare sperantã a fotbalului românesc. Viitorul are pânã acum sase puncte, prima victorie obtinând-o runda trecutã la Piatra Neamt. Atunci, fotbalistii antrenati de Cãtãlin Anghel au învins Ceahlãul cu 3-0, prin golurile semnate de Iancu, Chitu si Alibec. Pe teren propriu, Viitorul a remizat cu FC Brasov si Astra Ploiesti si a pierdut greu cu Gaz Metan Medias.

Viitorul Constanta: Vâtcã – Lungu, Bejan, Mladen, Bãlasa – Onicas, Lazãr, Iancu, Dicã – Alibec, Chitu

Rezerve: Buzbuchi, Putanu, Larie, Cârstocea, Rusu, Cristea, Gavra

Antrenor: Cãtãlin Anghel

FC Vaslui: Coman – Milanov, Varela, Charalambous, Sãlãgeanu – N’Doye, Caue – Antal, Stanciu, Sânmãrtean – Niculae

Rezerve: Straton, Celeban, Cordos, Tukura, Varga, Buhãescu, Sburlea

Antrenor: Marius Sumudicã

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.