9.5 C
Vaslui
02-apr.-2023

DE LA RETROGRADARE ÎN LUPTA PENTRU TITLU

- Advertisement -

Liga a IV-a

REUSITÃ… Adi Racovitã este antrenorul momentului în fotbalul judetean. A luat o echipã care se bãtea la retrogradare si o duce în play-off-ul Ligii a IV-a. Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, Olimpia Stãnilesti se aflã pe locul doi la patru puncte de FC Gârceni, dar cu un meci mai putin disputat.

Dupã ce a promovat Husul în Liga a III-a, Adi Racovitã o duce si pe Olimpia Stãnilesti între cele mai bune echipe ale judetului. Cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat, Olimpia este pe locul doi la patru puncte de FC Gârceni, însã cu un meci mai putin disputat. În ciuda faptului cã are una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, Adi Racovitã este modest si spune cã obiectivul echipei nu este câstigarea campionatului. “Putem spune cã a fost o victorie lejerã. Am ratat foarte mult, însã si cei de la Banca au avut câteva situatii de a mai înscrie. Mi-au lipsit sase-sapte jucãtori importanti, dar chiar si asa nu s-a pus în vreun moment problema cã nu vom câstiga la Banca. În play-off toate echipele pleacã de la zero si toate au sanse egale. Vom vedea ce va fi, noi ne bucurãm cã am reusit sã prindem play-off-ul. Dacã ne vom putea bate pentru titlu, nu ne vom da deoparte”, a declarat Adi Racovitã.

Restantã din etapa a II-a

Astãzi, de la ora 15.30 la Murgeni va avea loc restanta dintre Flacãra Murgeni si Gloria Lunca Banului, partidã din etapa a II-a a Ligii a IV-a. Meciul a fost amânat din cauza terenului impracticabil.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.