DE NEÎNVINS!

ÎNVINGÃTOARE Senatoarea Doina Silistru va conduce în continuare destinele Organizatiei Judetene de Femei a PSD Vaslui dupã ce, la sfârsitul sãptãmânii trecute, a câstigat detasat alegerile. Doina Silistru a înregistrat un scor zdrobitor – 223 de voturi, în timp ce contracandidatele sale, Ramona Mocanu si Gabriela Plãcintã au obtinut 52 si, respectiv, 23 de voturi

Performantã pentru senatoare Doina Silistru, realeasã pentru a treia oarã presedintã a Organizatiei Judetene de Femei Vaslui, dupã ce, duminicã, 19 septembrie, si-a devansat contracandidatele cu un scor zdrobitor. Ramona Mocanu ( membru PSD) si Gabriela Plãcintã (presedinta Organizatiei de Femei Bârlad si consilier local) au înregistrat scoruri mici de 52 si, respectiv, 23 de voturi. La alegeri au participat delegate din peste 250 de organizatii locale a PSD, iar sala de conferinte a Centrului de Afaceri Vaslui, locul unde s-au desfãsurat alegerile, a fost neîncãpãtoare. Ecaterina Andronescu, fostul ministru al învãtãmântului, desi asteptatã la eveniment, nu a mai onorat invitatia. Au participat totusi Dumitru Buzatu, presedintele Organizatiei PSD Vaslui, dar si deputatul Victor Cristea. “Alegerile de la Vaslui demonstreazã cã existã o fortã implementatã la nivel judetean, reprezentatã de femeile din PSD. Sunt multi membri activi, numãrul participantilor de azi spune acest lucru. Suntem, dupã cum se vede, antrenati în lupta politicã si ne-am asumat responsabilitãtile aferente unui membru al partidului nostru. Femeile joacã o fortã importantã în PSD si reprezintã un element esential al organizatiei noastre”, a comentat evenimentul Dumitru Buzatu.

“Sper cã am fost votatã cu convingerea cã vreau sã rezolv problemele femeilor”

“Este al treilea mandat la Organizatia Judeteanã de Femei si multumesc tuturor pentru votul acordat. Sper cã am fost votatã cu convingerea cã vreau sã rezolv problemele femeilor si voi face tot posibiliul sã nu le dezamãgesc. Nu a fost usor sã câstig acest mandat pentru cã am avut douã contracandidate, fiecare cu sansa ei de a ocupa aceastã functie. Asa cum se stie, pentru mine prioritar a fost, si în Parlament, sã promovez drepturile femeilor si a copiilor. Ultimii cinci ani au fost agitati din punct de vedere politic. Au fost activitãti de mare amploare care au necesitat eforturi deosebite, dar si concentrãri de eforturi zilnice ale unui numãr mare de femei. Pe lângã activitatea politicã desfãsuratã de cãtre femeile organizatiei noastre s-au realizat si activitãti specifice care au avut drept scop acordarea de sprijin si îmbunãtãtirea statutului copiilor si femeilor. Organizatia PSD Vaslui a demonstrat întodeauna cã vrea sã promoveze femeile si sunt convinsã cã în principiile promovate de noi se vor regãsi din ce în ce mai multe personae, iar celor peste 6.600 de membre li se vor alãtura si altele”, a spus Doina Silistru. Realegerea Doinei Silistru le-a multumit pe colegele acesteia. “Suntem multumiti de alegerea doamnei Silistru. De altfel, atât organizatia de femei, cât si organizatia PSD din Stefan cel Mare au contribuit cu un scor zdrobitor la alegerea pentru Senatul României a doamnei Silistru, un parlamentar care a fost si va rãmâne aproape de comuna noastrã”, a spus Despina Ciobanu, sefa organizatiei de femei Stefan cel Mare.
6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ