17.7 C
Vaslui
02-oct.-2022

De râsul…britanicilor. Trebuie să fii gigant sau pitic ca să foloseşti ATM-urile din Timişoara

- Advertisement -

Operaţiunile bancare pe care le faci în fiecare zi folosind ATM-ul nu mai reprezintă pentru nimeni un mister. Deşi tastarea codului PIN, de regulă este facilă, când o faci stând în genunchi sau, mai rău, căţărat pe clădire pentru a ajunge la taste nimic nu pare mai greu.

Un bancomat amplasat astfel încât să fie folosit de un jucător de baschet iar altul potrivit pentru Mini-Me, vedeta filmului „Austin Powers”, se află în Timişoara şi sunt considerate printre cele mai bizare ATM-uri din lume scrie Daily Mail.

Unul dintre ATM-uri este amplasat la doar 30 de centimetri de sol, utilizatorii fiind nevoiţi să stea în genunchi pentru a retrage bani.

Celălalt, situat la câteva străzi distanţă, este amplasat la o înălţime de 1,82 metri deasupra solului iar majoritatea persoanelor care trec prin zonă nici nu îl observă.

Acesta din urmă ar fi trebuit să aibă scări şi o platformă pentru a putea fi accesibil, dar probabil că banca a uitat să ceară permisiunea de a le amplasa.

Amplasarea bizară a acestor ATM-uri a nemulţumit grupurile de consumatori din România, care au acuzat băncile de servicii necorespunzătoare.

„Cu un număr estimat de 2,2 milioane de ATM-uri în lume, puţine sunt amplasate în locuri mai ciudate ca acestea”, mai scrie Daily Mail.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.