21.5 C
Vaslui
26-sept.-2022

DE RÂSUL LUMII

- Advertisement -

PRAF… Desi au plecat montati si optimisti spre Severin, fotbalistii vasluieni s-au fãcut din nou de râs, împotriva penultimei clasate. Severinul a gãsit-o pe FC Vaslui, asa cum au gãsit-o si celelalte echipe în 2013. În genunchi. Vasluiul nu joacã nimic, iar Hizo nu vrea sã plece.

Finalul campionatului nu este deloc linistit pentru “galben-verzi”. Rezultatele slabe din retur, spulberã încet încet orice vis de a evolua la toamnã în Europa League. Ultimele meciuri s-au transformat într-un adevãrat chin, nu numai din cauza rezultatelor, dar si din cauza tensiunilor din vestiar. Dupã jocul cu Viitorul Constanta, secunzii Cristi Dulca si Dorin Zotincã au pãrãsit Vasluiul, însã “Dulãul” a rãmas, fiind sustinut si de conducerea echipei. Partida de asearã a avut un istoric parcã asemãnãtor cu cel de la Târgu-Jiu, când Vasluiul a ratat tot, iar gorjenii au înscris din singurele ocazii avute. Asa s-a întâmplat si asearã. Antal (15), Caue (39), Sãlãgeanu (47, barã din loviturã liberã), Buhãescu (52, 64) si Temwanjera (66) au ratat din pozitii favorabile, în timp ce Hasanovic (42) si Neacsa (85) au marcat la putinele ocazii pe care Severinul si le-a creat. Aflati pe penultimul loc, elevii lui Jerry Gane au intrat montati, determinati sã învingã pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare. Cu Dani Coman revenit între buturi si fãrã Stanciu, lãsat acasã, “galben-verzii” nu au contat decât prin Sânmãrtean, care a mai încercat câte ceva. “Dulãul” a încercat dupã pauzã sã schimbe ceva, introducându-i în teren pe Temwanjera si Nedzipi, însã fãrã vreo reusitã pe tabela de marcaj. Neavând solutii, pe final, Hizo l-a trimis în teren si pe Cordos, vârf de lance, în locul lui Buhãescu, care a fãcut din nou un meci dezamãgitor. În urma acestei înfrângeri, Vasluiul rãmâne pe locul sase cu 40 de puncte si este tot mai departe de îndeplinirea obiectivului, calificarea în cupele europene.

Costea: “În afarã de Steaua, putem bate si putem pierde cu oricine”

CS Severin a reusit una dintre surprizele etapei a XXV-a, dupã ce a învins pe FC Vaslui cu 2-0. Atacantul severinenilor, Florin Costea s-a arãtat bucuros de acest succes si sperã sã ajute echipa sã se salveze de la retrogradare. Fostul atacant al Craiovei a oferit si o declaratie amuzantã, de genul celor fãcute de Claudiu Rãducanu. Este foarte importantã aceastã victorie. Nu ne intereseazã ce fac adversarele. În afarã de Steaua, putem bate si putem pierde cu oricine. Îmi doresc foarte mult sã prind un contract afarã. Am vorbit cu domnul Mititelu, dar n-am discutat despre o revenire la Craiova. Eu sunt sigur cã voi juca afarã” a declarat Florin Costea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.