3.3 C
Vaslui
28-mart.-2023

De Revelion, primarul comunei Muntenii de Jos își face raportul de activitate

- Advertisement -

DARE DE SEAMĂ… Primarul de la Muntenii de Jos, Iulian – Paul Lazăr, în noaptea de Revelion își face bilanțul. La cumpăna dintre ani acesta vorbește și de proiectele de viitor ale comunei: “Anul 2022 a fost pentru comuna Muntenii de Jos o mare provocare, dar în ciuda tuturor greutăților generate și de criza energiei, investițiile în comună au fost bine gestionate. S-a terminat de făcut iluminatul public în toate satele, am asfaltat în proporție de 90% – 1,5 kilometri de drum la Mânjești și s-a finalizat construcția grădiniței cu program prelungit de la Muntenii de Jos. Acum suntem în curs de achiziționare a bazei materiale. S-a extins în Munteni-Râpă rețeaua de gaz metan cu patru kilometri, iar la Școala Gimnazială “A. Porumboiu” s-a implementat proiectul TIC, care înseamnă tablete pentru toți elevii, table inteligente, videoproiectoare și laptop-uri pentru clase”.

Semne bune are Anul Nou!

Acesta spune locuitorilor săi din comună ce planuri are administrația publică în anul 2023: “În 2023 planurile sunt mari: apă și canalizare la Loturi Vișini Secuia, apă în zona gării de la Muntenii de Jos și asfaltarea drumurilor la Mânjești, Secuia și șoseaua veche de la Băcăoani. Deja am semnat la Guvern pentru finanțare, așteptăm să semnăm contractele de execuție”.

“La mulți ani tuturor locuitorilor din comuna Muntenii de Jos!”

În final, primarul Iulian – Paul Lazăr adresează un mesaj tuturor locuitorilor din comunitate cu ocazia Noului An: “Anul Nou va fi unul plin și sperăm ca împreună să-l parcurgem fără cusur. Urez tuturor concetățenilor mei un an plin de realizări, cu sănătate și multe, multe bucurii! Împreună cu Consiliul Local vă adresăm tradiționalul “La mulți ani! Sperăm ca în anul 2023 să vi se împlinească toate visele!”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.