0.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

De unde a luat Halep roxadustat și la ce ajută: Substanța interzisă, descrisă de o farmacistă

- Advertisement -

Simona Halep a avut dreptate, atunci când a scris că pentru ea începe meciul cel mai greu al carierei sale de până acum! Pentru că, în următoarea perioadă, constănțeanca de 31 de ani trebuie să dovedească faptul că n-a luat roxadustat, substanță interzisă găsită în organismul ei, cu bună știință și pentru a se dopa.

Deja sunt speculații că oamenii din stafful Simonei i-ar fi dat un medicament / supliment care ar fi conținut roxadustat. Fără ca sportiva să știe acest lucru. Deși acest scenariu nu o absolvă pe „Simo“ de orice vină, ea fiind direct responsabilă pentru corpul ei, el poate reduce din suspendarea pe care Halep o va primi, în mod cert.

Această teorie conform căreia Halep ar fi folosit roxadustat la recomandarea unui om din stafful ei prinde contur, când aflăm că această substanță nici nu se găsește în România. În ultima perioadă, Halep s-a pregătit mai mult în Franța, la Academia Mouratoglou. Vorbim despre antrenorul care a și reformat stafful Simonei, începând din aprilie, de când a început colaborarea cu ea…https://adevarul.ro/sport/de-unde-a-luat-halep-roxadustat-si-la-ce-ajuta-2214612.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.