spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

De vineri, Târgul de Nunti la Silver Mall

- Advertisement -

VISUL MIRESELOR Timp de trei zile, începând de vineri, 15 aprilie, toate cuplurile care vor sã-si uneascã destinele si nu s-au decis asupra detaliilor de nuntã, sunt asteptate la Silver Mall Vaslui, unde se va tine cea de-a doua editie a Târgului de Nunti. Evenimentul este organizat de Silver Mall, în colaborare cu Camera de Comert, Industrie si Agriculturã Vaslui. La editia de anul acesta vor expune peste 25 de firme din Iasi, Bacãu, Bârlad, Vaslui, Bucuresti si din R. Moldova. Târgul de Nunti va fi deschis vizitatorilor pe parcursul celor trei zile între orele 10.00 si 22.00, iar intrarea va fi liberã.

Pe 15 aprilie, la ora 14.00, la Vaslui, va avea loc deschiderea oficialã a Târgului de Nunti Silver Mall 2011, editia a II-a. În complexul de la iesirea din Vaslui spre Iasi, vor expune firme specializate în decoratiuni pentru ocazii festive, invitatii de nuntã, aranjamente florale, surprize si cadouri, închirieri limuzine, torturi si produse de cofetãrie, restaurante, pensiuni si, nu în ultimul rând, ofertanti pentru rochii de mireasã, costume pentru miri, încãltãminte si genti, tinute de galã specifice unei astfel de ocazii. “De la deschiderea oficialã, din 11 aprilie 2008, conducerea Silver Mall a initiat o serie de evenimente, concerte, spectacole, prezentãri de modã, expozitii, concursuri, fiind convinsi ca Silver Mall trebuie sã fie locul unde vasluienii sã petreacã clipe de relaxare, shopping, distractie dar si locul unor evenimente care sã vina in sprijinul mediului de afaceri vasluian si nu numai. Tocmai de aceea, în perioada 15-17 aprilie 2011 vom deschide, pentru toate cuplurile, un sezon al nuntilor la Vaslui, perioadã în care vor fi organizate o serie de evenimente dedicate aniversãrii a trei ani de Silver Mall”, a spus Ionel Constantin, presedintele CCIA Vaslui.

Anda Adam si Compact, concert la Silver Mall

Pentru cã premiile nu au cum sã lipseascã, primele zece cupluri participante la eveniment vor primi câte o sticlã de sampanie din partea organizatorilor. Cu alte cuvinte, dacã pânã acum un târg de acest gen reprezenta o bucurie si un interes mai degrabã pentru doamne, acum si domnii vor avea un motiv în plus sã le însoteascã, cred organizatorii. Trebuie spus cã organizatorii, în parteneriat cu Ghidul Miresei Bucuresti, îsi propun sã permanentizeze acest eveniment anual la Vaslui. Sâmbãtã, pe 16 aprilie, începând cu ora 19.00, toti vasluienii sunt invitati la un spectacol extraordinar. Între orele 19.00 si 20.00, va fi o prezentare de modã ineditã. Vor urca pe catwalk oameni de afaceri si personalitãti din administratia publicã localã, pentru ca, de la 20.30 sã înceapã un concert Anda Adam. Între 21.15 si 22.30, va concerta formatia Compact, într-un spectacol asteptat de vasluieni. De la ora 20.00 si pânã la 24.00, se va organiza “Noaptea reducerilor la Silver Mall”. Târgul de Nunti se va încheia duminicã, iar organizatorii sperã sã fie un succes de casã pentru firmele participante.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.