spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Dealer de droguri la 16 ani. Cum a fost prinsă în flagrant o rețea de traficanți de droguri de mare risc, la Galați

- Advertisement -

O rețea de traficanți de droguri de mare risc și produse cu efecte psihoactive a fost prinsă în flagrant la Galați. Patru persoane au fost arestate, iar pentru un minor a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism -Serviciul Teritorial Galați, au documentat activitatea infracțională a cinci persoane cercetate pentru săvârșirea în formă continuată a infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive.

Potrivit Poliției, patru dintre persoane (dintre care și un minor în vârstă de 16 ani) au fost prinse în flagrant delict, în timp ce comercializau aproximativ 100 de grame de canabis (drog de risc) și 100 de grame de substanță psihoactivă (2-MMC), pentru 8.000 de lei…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/dealer-de-droguri-la-16-ani-cum-a-fost-prinsa-in-2352559.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.