2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

DEBARASARE

- Advertisement -

“Vedetele” Savio si Braganca spun “adio” Vasluiului

CURÃTENIE… Conducerea clubului FC Vaslui a renuntat la serviciile fotbalistilor Jaime Braganca si Savio Nsereko. Cei doi jucãtori nu l-au convins pe Augusto Inacio cã meritã sã rãmânã la echipã si din sezonul urmãtor. În perioada urmãtoare, Pavol Farkas sperã sã ajungã la o întelegere cu Adrian Porumboiu în privinta prelungirii întelegerii.

Înainte de a trece la transferuri, Augusto Inacio a decis care vor fi jucãtorii pe care nu va mai conta din sezonul viitor. Astfel, antrenorul Vasluiului, împreunã cu cei din conducerea clubului a hotãrât sã renunte la serviciile lui Savio Nsereko si Jaime Braganca. Cei doi au fost împrumutati în aceastã iarnã pe sase luni si nu au reusit sã demonstreze cã meritã sã rãmânã în continuare la echipã.

Între timp, si contractul fundasului Pavol Farkas este pe care sã expire. Întelegerea solovacului cu formatia “galben-verde” de terminã pe 30 iunie, iar fotbalistul nu stie încã ce va face din sezonul viitor. Farkas este în vacantã si asteaptã venirea pe lume a primului sãu copil. “Contractul meu se încheie la finalul lunii iunie si pânã atunci trebuie sã îmi rezolv problemele cu clubul. Dacã totul va fi bine voi rãmâne la Vaslui, dar asta nu depinde doar de mine. Acum plec acasã la familia mea, merg sã fiu alãturi de sotia mea care peste foarte putin timp va aduce pe lume primul nostru copilas. Abia astept sã îmi tin copilul în brate desi recunosc cã am emotii foarte mari.”, a declarat Pavol Farkas. Fundasul se pare cã asteaptã ca FC Vaslui sã îi propunã un contract mai avantajos, mai ales cã Augusto Inacio îi apreciazã calitãtile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

229 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.