spot_img
17.9 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

Debut cu stângul: un troleibuz nou-nouț a blocat minute bune circulația în zona Școlii nr. 6 din Vaslui

- Advertisement -

Noile troleibuze achiziționate de Primăria Vaslui au debutat cu stângul, vineri, pe străzile din municipiu. Un astfel de autovehicul a reușit să blocheze circulația timp de câteva minute bune, pe bulevardul Ștefan cel Mare, în zona Școlii nr. 6. Una dintre tijele metalice, care culisează pe „linia de contact”, a sărit de pe fire, iar șoferul a fost nevoit să coboare și să o reașeze. În spatele troleibuzului s-au strâns, în acest timp, un autobuz, dar și mai multe mașini, care au așteptat ca autovehiculul să fie repus în funcțiune. Începând de astăzi, vasluienii vor vedea zilnic troleibuzele în trafic, iar astfel de incidente se mai pot întâmpla, până se face rodajul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

  1. Ai naibii de săraci… Elveția are troleibuze în toate orașele și renunță la diesel și Hibrid. Italia are destule rețele. În multe orașe se susține transportul electric…voi vreți cu motorină…ca să furați. În loc să ziceți mersi că mai arată și Vasluiul ăla mai bine, a mai făcut progrese, voi vă plângeți… sunteți jos pentru că nu vreți mai mult…sunteți limitați. Indiferent de primar, voi nu vă veți schimba. Troleibuzele sunt luate pe fonduri europene. Pentru diminuarea poluării. A… încă ceva… Oradea a extins tramvaiele, Cluj Troleibuzele, Luxemburg a redat tramvaiul, În Salzburg tocmai s-a renovat rețeaua de troleibuz și au luat mașini noi… în fine, probabil vouă vă place shaorma expirată și BMW-ul din 90 cu 5 l de benzină pe fundul rezervorului.

  2. Manaca curent cacaturile astea, de ar trebui sa fie biletul 20 de lei, sa scoti din cheltuieli. Stai sa vezi la iarna circ, te caci pe tine de ras😜

    • Ca sa putem merge pe prima banda trebuie tăiați copacii care sunt plantați prea aproape de carosabil și scoși toți stâlpii și indicatoarele rutiere care la fel sunt montate lângă bordura .oglinda la troleibuz creca are jumate de metru de la coltul autobuzului spre exterior. Multe strazi din vaslui nu sunt gândite pentru a putea merge cu autobuzul pe prima banda.

  3. Deja am simțit un aer mai curat în oraș…😂😂😂
    Mă cac pe troleleibuzul vostru, după ce că suntem ultimii râioși din tara, ne mai trebuia și tichie de mărgăritar🤮🤮🤮

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.