spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Debut de an școlar în casă nouă! (FOTO)

- Advertisement -
GRĂDINIȚA… În clădirea renovată și înnoită a Grădiniței 8 „Licurici” prichindeii s-au simțit excelent!

FINAL DE PROIECT… Preșcolarii Grădiniței nr. 8 „Licurici” din Bârlad au început noul an școlar cu multe emoții, dar și într-o clădire nouă și mai mare. Vestea că preșcolarii se vor putea reîntoarce în băncile noii lor grădinițe a venit în urmă cu mai bine de trei săptămâni și cu aproape două luni mai devreme de data la care trebuiau să se termine lucrările.

Proiectul investițional de la Grădinița numărul 8 „Licurici” a prevăzut o extindere a clădirii actuale, care prevede, la parter, o sală multifuncțională ce comunică direct cu clădirea existentă și o bucătărie cu spații anexe. La etaj, unitatea are două săli de grupă cu grupuri sanitare și depozite noi. În curte a fost amenajat un modern loc de joacă pentru copii, cu dale de cauciuc dispuse pe strat de nisip. Valoarea finală a proiectului a fost de circa 5,5 milioane lei, cu TVA, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene. Alături de primarul municipiului Bârlad la inaugurarea noii grădinițe a fost prezent și prefectul județului Vaslui, Daniel-Garincha Onofrei, precum și inspectori școlari și directori de instituții de învățământ locale, care au în lucru obiective similare și abia așteaptă să se mute la rândul lor în casă nouă.

„Termenul de execuție a lucrărilor a fost de 16 de luni de la semnarea contractului de lucrări, numai că investiția a fost gata cu aproape două luni mai mai devreme. Din acest motiv, trebuie să le mulțumim constructorilor care s-au mobilizat și împreună cu care am reușit să le facem o surpriză plăcută acestei instituții de învățământ, părinților și în special preșcolarilor. Astăzi (11 septembrie – n.r.) am inaugurat investiția și le mulțumesc tuturor celor care au contribuit și care au lucrat la acest proiect atât de necesar pentru grădinița numărul 8. Tuturor celor care vor călca pragul noilor grădinițe le doresc mult succes în noul an școlar”, a declarat primarul Dumitru Boroș, prezent la deschiderea noului an școlar de la această unitate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Dupa cum observ barladenii nu se bucura de noua investitie , de noile conditii mai bune pentru copiii nostri 🙁 Toti vor sa cheme DNA , toti sunt specialisti in delatiune, atribuind diverse vinovatii celor care au contribuit la aceasta investitie …. De ce nu ne bucuram pentru faptul ca ca ai nostri copii vor invata in conditii mai bune , de ce nu ajutam sa imbunatatim cat mai mult conditiile de viata din urbea noastra ??? De unde atata ura si rautate ??? Cred ca din Romania au plecat oamenii de calitate si au ramas doar gunoaiele, cu care e greu sa convietuiesti 🙁

  2. Fete prefacute, curve politice, PSD+ PNL, Andi Dumitrasc are afaceri cu statul prin PSD, fiului celui care s a spanzurat din cauza PSD ului, dar fiul trece peste cadravul tatalui pentru cativa banuti, ofera sprijin si comisioane! Dumnezeu sa i ierte!

  3. Succes în noul an școlar celor mici.Acolo într-o locație bine îngrijită, se formează noua generație.Sa fiți sănătoși dragilor ,alături de educatoarele voastre și respect pentru comunitatea locală.

    • Pai de ce te uiti??? Ti se pare ca esti altfel decat ei??? TOTI faceti asa, va dati care mai de care mai „cinstit” si de fapt sunteti toti o apa si-un pamant!! Politicienii lui peste prajit!! Asa ca nu te mai uita!! Clar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.