spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Decizia luată de judecători în cazul elevului care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză în timpul orei

- Advertisement -

 După atacul violent asupra profesoarei, elevul de 16 ani a fost arestat pentru două luni, ulterior, judecătorii Curții de Apel București au respins propunerea de prelungire a arestării. El se află în prezent în arest la domiciliu, măsură pe care nu a contestat-o. Arestul la domiciliu va fi scăzut din pedeapsă, în cazul condamnării.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a finalizat ancheta în cazul elevului de la Colegiul Național Ion Creangă București, care în luna aprilie a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză în timpul orei de curs. Adolescentul este acuzat de tentativă la omor, port de obiecte periculoase și tulburarea liniștii și ordinii publice.  Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București și se află în cameră preliminară, nefiind stabilit încă un prim termen. Pe 20 iulie, instanța s-a pronunța asupra măsurii preventive și a dispus menținerea elevului în arest la domiciliu.

Citeşte întreaga ştire: Decizia luată de judecători în cazul elevului care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză în timpul orei

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.