Decizia magistraţilor din Panciu, după ce o fată de 13 ani a fost violată. „Infracțiunea a fost comisă la inițiativa victimei”

2 ani şi jumătate cu suspendare, atât a primit un bărbat de 26 de ani dintr-o comună din Vrancea care a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de numai 13 ani. Tânărul şi-a negociat pedeapsa cu procurorii, iar zilele trecute, Judecătoria Panciu le-a parafat înţelegerea.

Se întunecase afară şi Ana* nu mai venea acasă. Era într-o vineri, 2 aprilie 2021, prima zi din luna de vacanţă pe care o primiseră elevii, din cauza valului 2 al pandemiei. Ana are 13 ani şi locuieşte într-un sat mic din nordul judeţului Vrancea. În acea zi, ea plecase în sat spunându-i tatălui că merge la prietenele ei. Dar spre miezul nopţii, ea a ajuns în casa unor vecini, unde a fost violată de Loredan N., zis Vandam, şi de vărul lui, care este minor.  Mărturia fetei: „Unul m-a ținut de mâini, celălalt m-a violat” A venit acasă la două noaptea. Le-a povestit imediat părinţilor ei tot ce i se întâmplase, că fusese chemată în acea casă, iar atunci când şi-a dat seama că cei doi vor să întreţină relaţii sexuale cu ea, a vrut să plece, dar Loredan N. a lovit-o „cu pumnii în spinare, după care Raul N. a ținut-o de mâini, iar celălalt a violat-o”.
Citeşte întreaga ştire: Decizia magistraţilor din Panciu, după ce o fată de 13 ani a fost violată. „Infracțiunea a fost comisă la inițiativa victimei”

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ