21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Decizia Poliţiei în cazul miliardarului prins cu 400 de kilometri pe oră pe o autostradă din Germania. „Nimeni n-a fost în pericol”

Parchetul din oraşul german Stendal a deschis o anchetă penală împotriva unuicare a miliardar a circulat cu 417 kilometri la oră pe o autostradă din Germania. Recent a fost anunţată decizia.

Miliardarul ceh Radim Passer (58 de ani) s-a filmat în timp ce conducea cu viteza de 417 kilometri la oră pe o autostradă în Germania.

Ulterior, Parchetul din oraşul german Stendal, landul Saxonia-Anhalt, a deschis o anchetă. La volanul unui Bugatti Chiron, Passer a condus autostrada germană A2 cu 417 kilometri la oră, iar poliţiştii l-au suspectat că a participat la o cursă rutieră ilegală. Passer a fost ameninţat cu închisoarea, dar la începutul lunii mai, procurorul a încheiat ancheta miliardarului din lipsă de probe, scriu cehii de la Blesk.cz.

Potrivit sursei citate, Poliţia nu a reuşit să demonstreze că Passer a comis o infracţiune, aşa că nu a fost acuzat. Anchetatorii nu au putut să demonstreze că miliardarul a avut un comportament iresponsabil în traficul rutier şi că a încercat să atingă „cea mai mare viteză posibilă”. Parchetul a mai remarcat că autostrada era aproape goală şi vizibilitatea era bună, adăugând că nimeni nu a fost pus în pericol.

Citeste mai mult: adev.ro/rc0e8e

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here