spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Declarația șocantă a unei tinere martoră la scenele violente din zona Gării: “nici măcar țipetele și plânsetele mele nu i-au putut opri”

- Advertisement -

Ies la iveală noi detalii în cazul bătăii de sâmbătă dimineața, dintre două grupuri de tineri. O adolescentă, martoră a scenelor violente din zona Gării, a povestit în mediul online cum cei din Muntenii de Sus i-au lovit fără milă pe tinerii vasluieni: “nici măcar țipetele și plânsetele mele nu i-au putut opri și au continuat să-i lovească, aceștia fiind deja inconștienți și întinși pe jos! Când au reușit să se ridice, aceștia iar au sărit pe ei, chiar și după rugămințile mele de a-i lăsa în pace și a se întâlni mâine, când sunt cu mintea limpede! Dar cum ei sunt învățați să bată în vaci până le omoară așa au decis să procedeze și cu băieții! (…) Sunt criminali pentru ce? Că s-au apărat a doua oară când aceștia au sărit iar la ei? Era singura lor cale de apărare”, a povestit tânăra. De asemenea, aceasta a mai spus că și ea a fost lovită de tinerii din Muntenii de Sus: “Au fost atât de băieți până și pe mine m-au lovit! Asta este bărbăția lor, să lovească fete și persoane fără apărare”. Polițiștii care s-au ocupat de caz au constat că ambele grupuri sunt vinovate, astfel că duminică tinerii au fost prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunea unei măsuri preventive. Procurorul de caz a decis ca patru dintre tineri să fie puși sub control judiciar o perioadă de 60 zile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Dragâ donșoară, cred că părinții tăi sunt mândri de tine și îți văd și un viitor luminos….. fă exerciții la genunci pt viitor, câ ai sa le folosești la greu, eventual bea lapci mult

  2. Ptr domnișoara martor! Avem un proverb,, Spune-mi cu cine te însoțești ca să îți spun cine ești „. Cam asta te așteaptă toată viața. Îți vei alege un partener fix ca unul din cei patru și va fi frumos. Păcat că multe din voi aveți aceleași ambiții!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.