spot_imgspot_img
26 C
Vaslui
29-sept.-2023

Declarațiile șocante ale bărbatului care și-a înjunghiat iubita în zona genitală, cu un cuțit: „Am înnebunit când mi-am dat seama că mă minte”

- Advertisement -

Bărbatul din Iași care și-a înjunghiat iubita în zona genitală a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare de magistrații Tribunalului Iași. Potrivit motivării deciziei instanței, obținută de Gândul, el și-a recunoscut faptele, motivând că a vrut să-i dea femeii o lecție, ”ca să nu mai fie cu alții”. 

Vasile Iftimie, un bărbat de 44 ani, lucra ca cioban și avea o relație de 7 ani cu Alina*. Cei doi locuia în casa bărbatului din satul Crivești, comuna Vânători.

La început, relația celor doi era una fără conflicte, însă după un an, bărbatul a început să bea din ce în ce mai mult și devenise violent.

Din primăvară până spre începutul iernii, Vasile pleca în vestul țării pentru a muncii la stâna de oi, iar femeia rămânea în locuința din Crivești pentru a avea grijă de grădină și de casă.

Femeia ascundea cuțitele, de frică

La întoarcerea acasă, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, bărbatul a început să o lovească, cu pumnii și picioarele. De frică, Alina obișnuia să ascundă toate cuțitele din casă atunci când Vasile se întorcea acasă.

Certurile dintre cei doi erau cunoscute și de mama Alinei, dar niciodată femeia nu a sesizat oamenii legii. După ce o bătea, femeia pleca la casa mamei ei, iar Vasile venea în locuința acestora și își cerea iertare.

”Voi da în cap cuiva”

Era 25 iunie 2019 când bărbatul urma să plece la stână, cu trenul. Ajuns în gară, Vasile nu a mai urcat în tren, pentru că s-a întâlnit cu niște cunoștințe și a început să bea, după care a intrat în conflict cu mai multe persoane, în gară.

Măcinat de gelozie și aflat sub influența alcoolului, Vasile Iftimie s-a întors acasă, cu certitudinea că iubita lui îl înșală cu alți bărbați. …https://www.gandul.ro/social/declaratiile-socante-barbatului-a-injunghiat-iubita-zona-genitala-am-innebunit-cand-mi-am-dat-seama-ca-ma-minte-19679406

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.