spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

DEDICATIILE LUI SOLOMON

- Advertisement -

solomon_cu_papagalii__2_.jpgCONFERINTÃ SPECTACOL Deputatul PSD Adrian Solomon a sustinut o conferintã de presã la sfârsitul sãptãmânii trecute, plinã de “dedicatii” adresate adversarilor politici.

“Ceea ce mã uimeste pe mine este cã domnul senator, în masinã, ascultã manele. Pentru cã de manele am dat eu când am cãutat “sã fii om e lucru mare”. La radio nu are cum sã asculte astfel de melodii ci doar daca are vreun CD, si atunci este explicabil gustul sãu pentru manele pentru cã, dupã cum stiti, este cel mai de seamã lingurar din senatul României si cel mai senator dintre lingurarii din Obârseni-Voinesti. Domnul senator Pintilie îl îndeamna pe domnul Carp sã-mi facã mie un Doi si-un Sfert. Însã eu nu am nevoie de Doi si-un Sfertul lor pentru cã am Doi si-un Sfertul meu. Vroia el sã facã o glumã pe care a fortat-o la maxim si care nu-si avea rostul. V-am obisnuit încã de la primãrie ca eu sã mã informez de la niste papagali, dacã vã amintiti. Întrucât papagalii Dan (Marian – n.r.) si Daniel (Drãgan – n.r.) si-au dat obstescul sfârsit pentru cã-s niste pãsãri trecãtoare, am achizitionat alte zburãtoare pe care i-am botezat pe unul Vasile si pe altul Pintilie. Cel mai colorat e Pintilie cã na!, lingurarii-s mai colorati de regulã.”, a declarat Solomon

Cassa Loco si senatorul Pintilie

“Si pentru cã e vorba de gusturile muzicale ale unuia sau altuia, vã prezint dedicatia mea cãtre dl Pintilie, o dedicatie mai mult decât potrivitã. (videoclip Cassa Loco -“Nu esti tu un pic cam prost”- n.r.) Ascultati versurile. Le multumesc celor de la Cassa Loco pentru cã ne-au dat posibilitatea sã-l vedem pe Pintilie asa cum a fost el lãsat pe pãmânt de Doamne-Doamne. Si tot Cassa Loco ne ajutã sã întelegem cum a ajuns domnul Pintilie senator al României. (videoclip Cassa Loco – “Cine are noroc are” – n.r.) Iatã cã s-a încheiat si a doua dedicatie specialã pentru domnul Pintilie, cel care a ajuns senator cu un noroc nemaiîntâlnit si dupã cum ati vãzut versurile sunt special scrise pentru tipul de om pe care-l reprezintã domnul Pintilie si anume acei îmbogãtiti dupã revolutie”, a precizat deputatul Adrian Solomon.

vasile_pintilie_senator_barlad.jpg“Solomon a adus circul în oras,eu am alte treburi de fãcut”

În replicã, senatorul PDL Vasile Pintilie a declarat cã nu se va preta ca Adrian Solomon, pentru a tine astfel de conferinte. “Eu spun rãspicat sã se stie: nu voi tine conferinte de presã în stilul PSD, cu elemente si notiuni suburbane. Îl avertizez pe dl. Adrian Solomon cã a coborât nivelul discutiilor prea jos si nu o sã marsez niciodatã în aceastã directie. Voi transmite bârlãdenilor informatii utile, care ne intereseazã pe toti, iar cei care doresc circ sã se uite pe conferintele de presã ale deputatului Adrian Solomon”, a precizat senatorul Vasile Pintilie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

357 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.