spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Delegare cu scandal

- Advertisement -

Iancu: “Nu ne prezentãm la Vaslui dacã va arbitra Deaconu! Este o delegare frauduloasã, mai bine nu mã prezint!”

PRESIUNI Nici nu au aflat bine cine va fi trimis la centru, si timisorenii au si reactionat. Reprezentantii liderului nu sunt de acord cu delegarea lui Deaconu si spun cã se tem cã vor fi furati. Totusi, acelasi central a dat penalty pentru Timisoara în meciul cu Târgu Mures, si i-a sanctionat pe vasluieni tot cu o loviturã de pedeapsã, la Bistrita.

Comisia Centralã a Arbitrilor a decis sã îl trimitã pe centralul Alexandru Deaconu sã oficieze partida de joi, dintre FC Vaslui si Politehnica Timisoara. La aflarea vestii, bãnãtenii au sãrit ca arsi si au spus cã vor pregãti o surprizã pentru centralul partidei. Oficialii clubului “viola” se tem sã nu fie dezavantajati de Deaconu, dar uitã cã acestia au beneficiat de clementa aceluiasi arbitru în etapa a 28-a, atunci când au primit o loviturã de la unsprezece metri, ratatã de Ianis Zicu. Deaconu i-a fluierat de curând si pe vasluieni, când la Bistrita “galben-verzii” au ratat o victorie dupã ce “cavalerul fluierului” a acordat un penalty controversat pentru gazde. Alexandru Deaconu va fi ajutat la cele douã margini de tusierii Cristian Nica si Miclos Nagy.

“Mergem la Vaslui ca sã câstigãm”

Antrenorul Timisoarei a declarat cã echipa sa va veni la Vaslui pentru a câstiga toate cele trei puncte puse în joc. Mai sceptic este managerului grupãrii de pe Bega, Daniel Stanciu, care a spus cã Otelul si FC Vaslui sunt favorite în acest moment la câstigarea campionatului. Stanciu a precizat de asemenea cã va cere si control antidoping fotbalistilor “galben-verzi”. “Mergem la Vaslui sã câstigãm. Jocul este foarte important pentru ambele echipe, încet-încet se vor decide multe în campionat,” a declarat Dusan Uhrin.

“Îi vom cere si lui Hizo control antidoping”

“Lupta la titlu se va da între Otelul si Vaslui, noi avem sansa a doua si tintim locul doi, mai ales dupã jocul extraordinar al Otelului la CFR. La meciurile cu Vasluiul si Otelul vom cere control antidoping. Si la forma pe care o aratã Hizo, îi vom cere si lui control antidoping.” – Daniel Stanciu, manager Poli Timisoara.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.