spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Delia Matache: “Lucian Mitrea îmi este prieten. Ce credeţi că-i la mine? Bordel?”

- Advertisement -

Delia Matache a fost suspectată că i-ar oferi alibiul perfect şi chiar propriul apartament managerului ei, Lucian Mitrea, pentru escapadele sale amoroase. Cântăreaţa a declarat, însă că nu îl apără pe Mitrea şi că scandalul a fost declanşat de paparazzii care l-au surprins pe Lucian intrând cu o brunetă în blocul unde locuieşte Delia.

Delia Matache (foto: Arhivă)“Am văzut pozele şi nu mă interesează acest subiect. Lucian Mitrea îmi este prieten şi mi se pare normal să-l primesc la mine acasă. Mi-a făcut o vizită ca între prieteni. Dar ce credeţi că-i la mine?! Casa de toleranţă, bordel?! Asta mi-ar mai trebui!”, a declarat Delia pentru Ziarul Ring.

La rândul său, Lucian Mitrea consideră că Delia este cea jignită: “S-a insinuat că eu fac anumite lucruri la ea în casă, de parcă dacă vreau să fac ceva cu una, n-aş putea să mă duc la un hotel, undeva în afara Bucureştiului, la Sinaia, să nu mă vadă nimeni. Cine este fata respectivă nu interesează pe nimeni şi oricum o veţi mai vedea şi veţi afla cu toţii. În urmă cu o săptămână, am fost cu Andreea şi cu fata respectivă în clubul Le Gaga, unde am dansat pe masă. Asta n-a apărut nicăieri, dar dacă nu era Andreea… Sunt chiar atât de prost încât să ies în acelaşi timp şi cu soţia, şi cu fata aia?! Să se ţină paparazzii după mine cât vor, dar îşi consumă degeaba benzina şi timpul! Eu şi familia mea suntem sănătoşi şi fericiţi. Scopul lor este să mă cert cu soţia mea! Să nu mă facă să le tamponez maşina data viitoare, că eu nu sunt sănătos la cap!”.

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.