Demisie în Consiliul Local Vaslui, un liberal va fi înlocuit!

Sorin Cârlan

PLECARE… Un consilier din aripa liberalilor și-a dat demisia. Este vorba despre Sorin Cârlan, intrat în Consiliul Local după ce Tudor Polak, în prezent deputat, a renunțat la postul său. Acesta nu a participat la ședința extraordinară de ieri, demisia sa fiind anunțată de consilierul Valentin Dragomir, care a cerut suplimentarea ordinii de zi cu un proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a unui mandat de consilier local și vacantarea acestuia. Absolvent al Facultății de Științe Juridice și Administrative, Sorin Cârlan este consultant de vânzări și intrase în Consiliul Local cu gândul de a aduce un aport la proiectele menite “să facă din municipiul Vaslui un loc care să ofere o perspectivă de viitor tinerilor”.

Aflați în plin conflict politic cu liberalii, social-democrații nu au pierdut ocazia de a specula pe seama acestei demisii, întrebându-l pe viceprimarul Lucian Braniște dacă nu cumva plecarea consilierului are legătură cu intervențiile acestuia de la ultima ședință. “De ce i s-a cerut demisia colegului Cârlan?A fost cumva prea obraznic în momentul în care a cerut să-l interpeleze pe domnul primar sau pe ceilalți colegi din aparatul tehnic pe niște probleme reale ale municipiului Vaslui? Am văzut că îi tot tăiați microfonul, ne-ați fugărit să încheiem ședința”, a întrebat consilierul Alexandru Barbu. Viceprimarul a răspuns că “nu am la cunoștință așa ceva, că i s-ar fi cerut demisia. Eu știu că demisia înseamnă un act benevol al unei persoane. Dacă dumnealui a solicitat și a dorit să demisioneze din acest Consiliu, nu pot eu să-l opresc. Relații la rețeaua mobilă să știți că nu am. Vă arăt telefonul, puteți să veniți la mine în biroul de viceprimar…”. “Am remarcat, nu e nevoie să vă lăudați. Dar se poate remarca pe filmare că încercați să îl sunați, dumnealui vă respingea apelul pentru că avea o discuție cu noi și ați încercat să închideți ședința”, a spus Alexandru Barbu. Viceprimarul Lucian Braniște a insistat pe faptul că nu a încercat să-l cenzureze pe consilierul Cârlan: “Îmi pare rău ați înțeles chestia asta. Dacă mai sunt colegi care au crezut așa ceva, chiar îmi pare rău. Nu asta mi-a fost intenția, nici nu am vorbit cu domnul consilier Sorin Cârlan”.
1 COMENTARIU

  1. Buna alegere au facut vasluienii, au inlocuit o gasca de smecheri cu o gasca de betivi, Cirlan a luat exemplu de la Polak care a facut accident cand era in coma alcoolica. Urmeaza ca domnul Carlan sa fie votat deputat peste patru ani.

LĂSAȚI UN MESAJ