spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
07-dec.-2023

Demonstraţie de forţă sub privirile încântate ale lui Kim Jong-un: soldaţi care sparg cărămizi cu capul, rup lanţuri şi îndoaie bare de fier.

- Advertisement -

Liderul de la Phenian a participat la exerciţii militare complexe, iar ceea ce a văzut i-a adus zâmbetul pe buze. Soldații regimului şi-au etalat cu talent rezistența și abilitățile de luptă în probe extreme.

Demonstraţie de forţă în faţa lui Kim Jong-un. Evenimentul a fost prilejuit de expoziția militară de la Phenian, scrie BBC. Imaginile din Coreea de Nord au fost difuzate de televiziunea publică cu scopul de a arăta lumii puterea soldaţilor nord coreeni. Materialul video arată tineri soldaţi care se supun la tot felul de teste de rezistenţă extreme.

Scena de deschidere arată cum un soldat nord-coreean sparge din săritură mai multe plăci de beton fixate pe un cadru. Urmează un altul care sparge aceleaşi plăci, dar, de data aceasta, cu capul.Apoi, un soldat opune rezistență, cu propriul gât, unei bare metalice pe care o împinge, cu forță, un alt camarad. În cele din urmă, bara se curbează în jos. Un alt bărbat rupe cu mâinile lanțul care-i înconjoară pieptul.

Totul se petrece sub privirile satisfăcute ale lui Kim Jong-un, care zâmbeşte şi aplaudă mulţumit. …https://www.romaniatv.net/demonstratie-de-forta-sub-privirile-incantate-ale-lui-kim-jong-un-soldati-care-sparg-caramizi-cu-capul-rup-lanturi-si-indoaie-bare-de-fier-video_5884078.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.