spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Depistați la controlul de frontieră tractând remorci neînmatriculate

- Advertisement -
DOI INCONȘTIENȚI… Șoferii conduceau ansambluri rutiere având aplicate numere false de înmatriculare specifice Marii Britanii

FĂRĂ DREPT… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința a doi bărbați cu cetățenie română și R. Moldova care au fost depistați tractând semiremorci care nu aveau drept de circulație pe drumurile publice din România.

Astfel, în data de 09 iulie a.c., în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară, doi bărbați cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 41, respectiv 43 de ani, care conduceau ansambluri rutiere formate din autocamione și semiremorci, acestea din urmă având aplicate numere de înmatriculare specifice Marii Britanii. „Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a celor două semiremorci, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acestea nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculate pentru a putea circula pe drumurile publice din România. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cele două cauze sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.