spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Depistați la volan, deși aveau dreptul de a conduce suspendat

- Advertisement -
CERCETĂRI… În urma verificărilor, s-a constatat că cei doi șoferi au dreptul de a conduce vehicule suspendat, fără drept de circulație.

FĂRĂ PERMIS… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la doi bărbați cu cetățenie română și R.Moldova care au fost depistați conducând autoturisme, deși aveau dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Astfel, în data de 11 septembrie a.c., la ore diferite, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, doi bărbați cu cetățenie română și R. Modova, ambii în vârstă de 38 de ani, conducând propriile autoturisme. La controlul de frontieră, cei doi conducători auto nu au putut prezenta permisele de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că aceștia au dreptul de a conduce vehicule suspendat, fără drept de circulație. “Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în ambele cauze sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat inspectorul de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.