spot_img
31.6 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Deputat, asistat social!

- Advertisement -

Senatorul Pintilie: “Deputatul Solomon a trait toata viata pe spinarea statului”

RÃZBOI Deputatul PSD Adrian Solomon a fost acuzat ieri de senatorul PDL Vasile Pintilie cã a trãit toatã viata pe spinarea statului, o pomanã fiind si apartamentul ANL. Mai mult, senatorul Pintilie a dezvãluit si cã deputatul Adrian Solomon pune conditii celor cãrora le aduce bani din alocatiile bugetului de stat, pe colegiul sãu (scolil biserici), ca lucrãrile sã fie executate de un anumit consilier local, pe care l-a si indicat ca fiind Marius Iamandi. Deputatul Adrian Solomon l-a amenintat cu instanta dacã nu face publice dovezile acuzatiilor.

Senatorul Vasile Pintilie a fãcut ieri câteva precizãri legate de deputatul PSD Adrian Solomon, fãcând trimitere la conferinta acestuia de presã, în care deputatul a acuzat Guvernul Boc cã a tãiat subventiile pentru sãraci si cã va mai tãia din risipa bugetarã promovatã timp de 20 de ani de cei aflati la putere. “Mã întrebam chiar, de ce un tip asa de tânãr ca domnul Solomon, care are viitorul în fatã, are o predilectie pentru subventiile de la statul român, pentru pomanã si ajutor neconditionat de la bugetul statului. Mi-am dat seama cã domnul Solomon, toatã viata lui, a trãit pe spinarea statului. Acum ceva timp s-a mutat de la douã camere (la blocul ANL Cãrãmidãrie) – la trei camere tot la ANL. Era foarte frumos dacã se muta de la douã camere la apartamentul lui, nu la alt apartament construit pe banii guvernului. Acolo ar trebui sã stea cei mai sãraci ca el. Mai mult decât atât, am vãzut cã promoveazã o investitie, aceea cu panouri solare, care s-a fãcut la blocurile unde locuieste tocmai el! Este bun sã trãiesti pe spinarea poporului român! E foarte bine, cred cã am sã-mi vând si eu apartamentul si am sã mã mut la ANL. Mai mult, domnul deputat Solomon spunea cã am votat pentru mentinerea Guvernul Boc, pentru ca sã mi se dea bani pe colegiul meu, pentru investitii în teritoriu, nu stiu câte miliarde de lei, ca sã mai aduc eu o masinã de balast la casa care mi-o fac….niste idiotenii! Întrebati-l pe domnul Solomon si îl întreb si eu, el cînd primeste pe colegiul lui bani pentru anumite investitii: la biserici, la scoli, ce conditie pune acelora care primesc banii? Vã spun eu care este: dacã nu executã lucrarea cu un anumit consilier, apropiat dumnealui, din cadrul CLM Bârlad, nu primesc banii! Ca sã stiti, este vorba de domnul consilier Marius Iamandi si dacã nu credeti, întrebati-l pe domnul Solomon de ce face doar acest consilier toate lucrãrile cu banii adusi de el în Colegiul Bârlad. Sã vedeti ce rãspuns o sã vã dea”, a spus senatorul Vasile Pintilie.

“Senatorul Pintilie este mai prost decât permite legea”

Contactat telefonic, deputatul PSD Adrian Solomon a precizat cã acuzatiile aduse de senatorul Pintilie nu contin un fundament real. «Domnul senator Pintilie este mai prost decât permite legea în România. Dacã spune cã eu am trãit toatã viata pe spinarea statului, sã stie cã am fost toatã facultatea bursier, iar din semestrul II, al anului I am avut numai bursã de merit, pânã la terminarea ei si recunosc cã mi-a plãcut. Am beneficiat de sase luni bursã de studii în Franta, tot pe banii statului, am avut 500 de euro/lunã si trebuie sã recunosc cã mi-a plãcut. Am fost patru ani profesor si am avut 80 de Euro salariu/lunã si recunosc cã nu mi-a plãcut salariu, dar mi-a plãcut sã fiu profesor. Am fost apoi ales viceprimar, tot la stat, cã nu se poate viceprimar la privat, iar acum sunt deputat nu la stat ci la poporul român, care este diferit fatã de stat! În rest, îl întreb pe Pintilie, apartamentul în care sade el, l-a construit cu mâna sa sau poate tata lui ? Cã tot cu chirie la statul român stãtea si el la 33 de ani, iar eu nu pot sã-mi cumpãr apartamentul acum cu pretul a douã pachete de tigãri cum l-a cumpãrat el pe al lui. Eu nu am cum sã-l cumpãr ieftin si nu am nici o emotie! Dacã atâta poate domnul Pintilie sã gândeascã, rãmâne cum am spus la început. Cât despre consilierul Marius Iamandi, probabi cã de aceea firma lui este în faliment, pentru cã are lucrãri din banii adusi de mine! Îl somez pe Pintilie sã facã publice proiectele de biserici si scoli, despre care face vorbire, în caz contrar îl voi actiona în instantã. Nu cã as avea eu nevoie de bani de la el, dar bisericile si scolile au nevoie si îi vom lua de la Pintilie!», a spus deputatul Adrian Solomon.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.