spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

Deputată din Noua Zeelandă filmată în timp ce fura din magazine de lux. Ea și-a dat demisia și se apără că era stresată

- Advertisement -

O deputată din Noua Zeelandă a demisionat după ce a fost filmată în timp ce fura o geantă de firmă dintr-un magazin din Auckland. Nu a fost singura situație de acest fel. Ea și-a dat demisia și a motivat că era stresată, scrie BBC.

Golriz Ghahraman, din Partidul Verzilor, ar fi furat de trei ori din două magazine de haine, unul în Auckland și altul în Wellington. Ea a spus că din cauza stresului legat de muncă a ajuns să facă astfel de fapte care nu o reprezintă. „Am dezamăgit o mulțime de oameni și îmi pare foarte rău”, a subliniat Ghahram, în vârstă de 42 de ani. Ea a recunoscut că acțiunile ei au fost departe de așteptările pe care oamenii le au de la cei pe care îi aleg să le reprezinte interesele. „Nu este un comportament pe care să-l explic pentru că nu este în niciun fel rațional, iar după evaluarea medicală, înțeleg că nu e bine. Medicul meu spune că comportamentul meu recent e un răspuns la stres și o consecință a unor traume anterioare”, a spus ea, subliniind că nu vrea astfel să își justifice faptele. Demisia de marți vine în contextul în care au apărut imagini cu ea în timp ce fură o geantă de firmă dintr-un magazin din Auckland.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/deputata-din-noua-zeelanda-filmata-in-timp-ce-fura-din-magazine-de-lux-ea-si-a-dat-demisia-si-se-apara-ca-era-stresata-2651747

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.