spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Deputati de rasul tarii (video)

- Advertisement -

Iata cum suntem reprezentati în Parlamentul României

PENIBILII Deputatii Victor Cristea si Adrian Solomon au devenit tinta ironiilor din presa nationalã, fiind surprinsi în ipostaze nu tocmai plãcute în timpul sedintei de luni. În timp ce majoritatea parlamentarilor prezenti combãteau cu foc pe marginea textului motiunii de cenzurã, deputãteii vasluieni înfulecau covrigi pe sub masã. La un moment dat, Victor Cristea se simte filmat si îl atentioneazã si pe Solomon: “Stai cã ne filmeazã! … mea!” În locul celor trei puncte ar fi trebuit sã aparã un cuvânt pe care hârtia nu-l suportã. Vã lãsãm sã-l deduceti!

De când au plecat pe cai mari în Parlamentul României, deputatii Cristea si Solomon au fost protagonistii mai multor momente penibile, reflectate în presa nationalã, cu lux de amãnunte si comentarii pertinente. Practic, acestia a devenit un fel de clowni ai Camerei Deputatilor. Ca sã aveti o imagine despre prestatia celor doi profesori parlamentari, urmãriti filmarea în care acestia, ca doi elevi corigenti, mãnâncã pe ascuns niste covrigi. Nu se stie de ce se fereau. Probabil sã nu-i vadã altii si sã le cearã covrigi. Se stie cã e crizã si viata e scumpã. La un moment dat, Victor Cristea, mai vigilent fiind, se simte urmãrit. E momentul în care îi apare pe chip o expresie extrem de inteligentã…. cam asa se uitã viteiii la poarta nouã! Dupã ce se dumireste despre ce e vorba îl atentioneazã pe Solomon. Pe lângã atentionare îi scapã si un cuvânt, cam deplasat având în vedere locatia, ceva legat de organul masculin de reproducere.

Primarul Cristea, vi-l mai amintiti?

În ceea ce priveste cariera, deputatul Solomon s-a remarcat doar prin iesiri la limita stupizeniei. Înainte de a-si ocupa locul în Camera Deputatilor, acesta a ocupat fotoliul de viceprimar al Bârladului, îngrãsându-se vizibil la umbra primarului Constantinescu. Si cam la asta se reduce viata politicã a lui Solomon. În schimb, Victor Cristea, fostul primar, este cunoscut ca un cal breaz în Vaslui, fiind celebre betiile sale groaznice si chefurile tinute chiar în biroul de la primãrie. Acum chefurile s-au mutat la Bucuresti de parte de ochii si urechile vasluienilor. Din pãcate pentru el, iesirile publice din ultima perioadã au arãtat cã alcoolul a lãsat urme grave nu numai la ficat, ci si la creier. Acesta a început sã devinã din ce în ce mai incoerent în logicã si exprimare. Asta nu-l împiedicã sã ocupe un loc în Parlamentul României si, alãturi de Solomon, sã fie tinta ironiilor celorlalti colegi si a presei nationale.

video HOTNEWS.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

21 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.