spot_img
17.4 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

VIDEO | Deputatul Adrian Solomon, către candidatul PNL din Zorleni: „dacă mai mănânci c**t pe care nu-l poți mesteca, o să…”

- Advertisement -

INCIDENT… Deputatul Adrian Solomon, președintele organizației județene PSD Vaslui, se dă, din nou, în stambă. Prezent în comuna Zorleni pentru a-și susține colega de partid la primărie, acesta a intrat în conflict cu Bogdan Mihăilă, candidatul PNL la Primăria Zorleni. I-a spus acestuia că este „interlop”, iar apoi l-a atenționat să „nu mai mănânce c**t”. Alături de parlamentar, s-au mai aflat Dorin Apostu, subprefect al județului Vaslui, și deputatul Eduard Popica. Dorin Apostu nu a intervenit deloc în discuție, în timp ce Eduard Popica s-a făcut că nu a auzit ce a spus Solomon și i-a spus candidatului PNL să nu mai vorbească urât.

Redăm în continuare dialogul dintre cei doi:

Candidat PNL: Nu ti-e rusine sa ma faci pe mine interolp?

Adrian Solomon: Dar ești.

Candidat PNL: Cu ce-s eu interlop?

Adrian Solomon: Vezi, ai grijă ce vorbești…

(…)

Adrian Solomon: Vezi că dacă mai mănânci c**t pe care nu-l poți mesteca, o să…

Candidat PNL: C**t mănânci tu!

Adrian Solomon: Băi, măgarule! Măgarule!

Candidat PNL: Băi, șaorma, c**t mănânci tu!

Adrian Solomon: Lasă, că șaormeria… Vrei să faci un incident?

Candidat PNL: Ce incident să fac eu, mă? Vezi să nu te lovești tu, mă. Ce incident să fac? Eu? Iote-l, mă, zice <mănâci c**t>. Nu ți-e rușine, mă, măgarule?

Candidat PNL: <Mănâci c**t>, iote, deputatul <deputatul șaorma>…

Candidat PNL către deputatul Eduard Popica: L-ai auzit ce a zis? Ei, nu l-ai auzit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

31 COMENTARII

 1. Oameni puternici și demni în Zorleni! Felicitări clasei politice de dreapta care nu s-a lăsat intimidată de aceste două mascote PSD-iste!
  Un alt aspect foarte important faptul ca acolo se aflau cu mașina lui Farmazon. Acest personaj care conduce crimă organizată la nivel de județ a trimis această mașină cu un pinguin pe nume Motrea Florin ca și șofer pentru a verifica secțiile de votare. Oamenii aceștia pun bazele unor adevărate tunuri asupra bugetului Consiliului Judetean. După ce controlează traficul de țigării din Republica Moldova acum au obținut puterea supremă la Județ și vor obține toate contractele pe care și le doresc. Fără Viacons fără Nomis și fără alții care se ridicaseră în ultima perioadă!

 2. Asta e nivelul de educatie in jud Vaslui ! Asemenea sunt si politicienii pesede : aroganti , obraznici si pusi pe capatuiala ! E rusine sa fii reprezentat de grobieni precum Solomon

 3. Asta este suntem români fraieri a ajuns un țigan să ne jignească,suntem de râsul curcilor in județul Vaslui,îl și mai votăm pe țigan,bravo românilor

 4. Bravo, Adrieni, mamâ! Sunt mândru di tini!! Le-ai arătat adevărata lor valoare. Dar…trebuia, mamâ, ca tu să candidezi. Lasă ca o faci data aviatoare.

 5. Cum e nasul asa e si finul! (transcriere made in Vaslui a proverbului: Cum ii turcu si pistolul! in Zorl Cum e nasul asa e si finul! (transcriere made in Vaslui a proverbului: Cum ii turcu si pistolul! in Zorl

  Deputatul Popica un tip bine crescut si educat (bine am glumit cand am zis asta) arunca tigara pe strada si o stinge cu pantoful!

  • Nu inteleg comportamentul vulgar al unor asemenea persoane care dezonoreaza aceasta structura politica.
   De ce e necesar limbajul suburban, amenintarea, forta?
   Oare alti membri de marca din istorie, alesi de popor, s-au comportat asa?
   Unde este respectul fata de cel de langa tine?
   Trebuie sa fii extrem de patimas, de rau, cun un caracter execrabil ca sa te manifesti in acest mod.

 6. Bravo lor de când a început campania au arătat niște nereguli sunt cei mai tari ca au tupeu și nu se lasă … dacă am avea și în Bârlad așa n-ar mai avea așa tupeu și felicitări cetățeanului ca nu se lasă intimidat i-am urmărit videoclipurile de prin Zorleni degeaba nu cred ca ar striga sa fim realiști . La pușcărie cu toți .

 7. Lasa ma si cu taranu ala coclit de Mihaila , ce comportament de retardat are in societate,de porcul frustrat Bahrim nici nu sunt cuvinte de zis

 8. Polițistul corupt și bătăuș Bahrim care se aude pe filmarea lui cum instiga :)))) “ hai afara, da-i ca nu am prins tot”
  Mai porcule, uite cum ai mâncat un porc ( sau pe scroafa de nevastă-ta) pe nemestecate. Ce gușa ai bulangiule!!!
  Sunteți in stare sa va tăiați si venele.
  Mizeria aia de “ cetățean “ e doar o slugă care cere atenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.