spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Deputatul Adrian Solomon l-a taxat dur pe primarul Boroș și îi propune „să lase gargara și să treacă la muncă”!

- Advertisement -
REPLICĂ… Deputatul Solomon l-a taxat pe primarul Boroș după ce acesta s-a fotografiat lângă aparatura medicală.

LUPTE POLITICE… Primarul Dumitru Boroș și-a făcut o poză lângă camionul care a adus noua aparatură medicală la spitalul din Bârlad, grație unei finanțări consistente de la Ministerul Sănătății. Însă asumarea exclusivă a acestui merit nu a rămas netaxată de deputatul Adrian Solomon. Acesta i-a arătat obrazul primarului Boroș, amintindu-i că la conducerea Ministerului Sănătății este un social-democrat (Dr. Alexandru Rafila-n.r.) așa cum tot un social-democrat era la conducerea M.S. și în 2019, când Bârladul a beneficiat de o altă finanțare, la fel de importantă. Drept urmare, deputatul Solomon i-a scris un mesaj public primarului Boroș, în care îi propune edilului un „recurs la memorie”.

Președintele PSD Bârlad, deputatul Adrian Solomon, i-a dat replica primarului Dumitru Boroș cu privire la postările edilului, prin care informează bârlădenii de realizările sale exlusive! Social democratul îl contrazice pe primarul liberal și a postat pe pagina de FB a Organizației PSD Bârlad un mesaj în care îi spune primarului Boroș că i s-a dilit hardul de memorie! „Boroș a descoperit o nouă unitate de măsurare a timpului lung. Astfel, în loc de decenii, secole, milenii, ere, la Bârlad se măsoară timpul în “ultimii 30 de ani”. Prin urmare, așa cum îi stă bine unui paranoic cu foncție, totul a început, continuă și se va sfârși cu el. Nici soarele nu răsărea prin urbea noastră, iar acum de când cu Bouroș parcă e chiar orbitor… Obișnuit să-și facă vânt cu coada, a intrat în extaz când a văzut transportul cu aparatura cumpărată de spital cu bani de la Ministerul Sănătății. I s-a dilit chiar hardul de memorie și a uitat că în 2019 același minister, condus tot de un PSD – ist, a alocat pentru Bârlad 13,9 mil lei, adică dublu decât anul acesta. Că din banii respectivi s-a plătit stația de oxigen și aer astfel încât să ajungă rețeaua la fiecare pat din spital. Că în 2009-2010 s-a modernizat blocul operator, laboratorul și ATI-ul, că pavilionul pentru neurologie a fost inaugurat în 2004 etc. Toate acestea nu contează în fața unui individ care crede că el e primul în toate! Aceste comunicate care fac apel la ultimii 30 de ani sunt scrise de persoane care au aplecare spre nazism. De ce? Pentru că în discursul său inaugural în calitate de cancelar al Germaniei în Ianuarie 1933, Hitler vorbea despre ultimii 18 ani care au distrus țara. De aceea era nevoie de EL ca să reconstruiască totul…

PS: To’arșu’ hitlerist! Vezi că au trecut 18 ani de când n-ați mai curățat canalele deschise din Munteni și Podeni, lasă gargara și treci la muncă!”, este replica deputatului Adrian Solomon. 

CITIȚI AICI: După 30 de ani, Spitalul Bârlad a fost dotat cu aparatură ultramodernă!

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Deputatul de pe hârtie…Latră și el poate se.mai aude.si.ceva despre el …ca nu se mai aude nimic..apropo! Tot la blocurile ANL de pe str trestiana locuieste?

  2. Parerea mea strict personala este …ca.ce a reușit până acum să faca acest om (Boroș) …Constantinescu de la psd nu a reușit în toate mandatele sale.de.primar ,ținând cont că avea si la județul Vaslui toată susținerea politică de care avea nevoie.E deranjant pentru ei normal…se cred opoziție…ca nu e buna piatra de sub asfalt…ei au uitat ca atunci cand se apropiau alegerile il rugau pe farmazon sa le puna un covor asfaltic.pe republicii.? Să sa mai câștige în mandat ….

  3. Bravo solo men ești singurul care mai face opoziție la Barlad. Avantajul tau e ca ești și la putere. Asta e cam greu sa înțeleagă ei dar se obișnuiesc săracii.

  4. Trece la treaba ca are nevoie de bani și va scoate la vanzare terenurile de la “porcăria liceului Eminescu” cu scuza ca nu are bani de cofinanțare la proiecte și va pune in cârca finanțatorului campaniei terenurile ca e nevoie de blocuri pe deal ca nu are nici parcare sărăcuțul și de atâta supărare i a mai căzut de la extraterești un etaj pt penthouse ca sa aiba unde sa stea și Catavel marele constructor al tuturor proiectelor bârlădene . Se aude ca un tânăr jude are deja promis un apartament pt când se va reîntoarce la Bd. Așteptăm sa vedem autorizația de la Extratereștii care au aruncat etajul cu penthouse și apoi receptia cu semnătura primarului. Repede repede ca dacă vine PSD la putere o sa ia receptia cum a luat o și Dobro la spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.