1.5 C
Vaslui
04-dec.-2022

Deputatul Boldea, scos pe braţe din sala de judecată când a aflat că tatăl său a murit

- Advertisement -

Deputatul Mihail Boldea, arestat pentru fraude imobiliare, a fost scos pe braţe din sala de judecată a instanţei supreme, miercuri, atunci când a aflat că tatăl său a murit.

Mihail Boldea a avut o cădere nervoasă, a început să plângă puternic şi să strige „L-aţi omorât pe tata!”, potrivit Mediafax.

Săptămâna trecută, Boldea a fost trimis în judecată pentru fraude imobiliare în valoare de aproximativ un milion de euro. În acelaşi dosar au mai fost deferite justiţiei alte 18 persoane care au acţionat sub coordonarea lui Boldea, acestea fiind învinuite de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, constituire a unui grup infracţional organizat, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Anchetatorii susţin că membrii grupării, printre care Mihaela Cristina Bolboceanu – avocat de la Baroul Galaţi şi Aurica Luchiniuc – fost arbitru la Curtea de Arbitraj Galaţi, identificau terenuri şi imobile situate în zone centrale ale municipiului Galaţi, proprietatea Consiliului Local Galaţi sau a unor persoane fizice, pe care le treceau în proprietatea altor membri ai grupului.

Potrivit procedurii, ÎCCJ a luat în discuţie astăzi legalitatea măsurii arestării preventive, şedinţa fiind secretă.

Mihail Boldea se află în arestul Poliţiei Galaţi de aproximativ trei luni, mandatul său expirând pe 13 iulie. Dosarul va fi judecat de magistraţii de la ICCJ, datorită calităţii de deputat a lui Mihail Boldea.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.