spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Deputatul Solomon, către primarul Boroș: Ești „Hoț în Lege”, „Ticălos”, „Demisia”!

- Advertisement -

RĂZBOI POLITIC… Confruntare matinală între primarul Dumitru Boroș și deputatul Adrian Solomon! Supărat foc pe faptul că deputatul Solomon a dat în vileag sumele uriașe pe care municipalitatea bârlădeană este pregătită să le arunce pe câinii comunitari, primarul Dumitru Boroș i-a dat dis de dimineață o replică ticluită, pe pagina de FB a Primăriei! Cum în ea invoca o Hotărâre de Guvern și îi impută deputatului Solomon faptul că nu cunoaște legea deși „lucrează în Parlament”, atât i-a trebuit social democratului să revină cu o replică de zile mari: „După ce a furat împreună cu Dr. Păun 500.000 € pentru chipurile 3600 de câini în ultimii 4 ani, Boroș are tupeul bolnav să ne vorbească despre prețuri”, a spus deputatul Adrian Solomon.

Problema câinilor comunitari, care la Bârlad a ajuns să coste bugetul local sume exorbitante, este departe de a fi rezolvată. În urma unei replici dată de deputatul Adrian Solomon, primarul Boroș se explică pe pagina oficială a instituției pe care o conduce, invocând legile țării,

”În ceea ce privește prețul stabilit, acesta este un cumul al prețurilor altor servicii pe care tot LEGEA le impune celor care prestează servicii de capturare a câinilor. (…) Durata de 3 ani la care se face referire nu a fost stabilită pentru a favoriza o firmă anume, ci pentru că așa spune LEGEA. Este vorba despre HG 867/2016 privind Normele metodologice a aplicare a Legii 100, care spune la art. 35, că operatorul interesat trebuie, printre altele, «să prezinte o listă cu principalele servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 3 ani» (…) Este regretabil să constatăm că un om care lucrează în Parlamentul României nu cunoaște legea”, scrie primarul Dumitru Boroș, pe pagina de FB a Primăriei Bârlad.

Replică tăioasă a deputatului Adrian Solomon:”HOȚ ÎN LEGE”

Reacția deputatului Adrian Solomon la cele afirmate de primarul Boroș este dură și aduce acuzații grave, vorbind despre sume exorbitante, pe care primarul Bârladului le-ar fi „furat”, împeună cu medicul veterinar vasluian, care se ocupa de câinii comunitari.

„Prin ultimul mesaj făcut public de primarul Boroș înțelegem că el este doar un HOȚ ÎN LEGE (cum sunt numiți mafioții în spațiul fost sovietic). După ce a furat împreună cu Dr. Păun 500.000 € pentru chipurile 3600 de câini în ultimii 4 ani, Boroș are tupeul bolnav să ne vorbească despre prețuri per serviciu în vreo lege a țării noastre. Mai mult, invocă și acte administrative, precum o Hotărâre de Guvern care îl plasează pe el în zona legalității când FURă bani din bugetul local pentru servicii de ecarisaj inexistente!!!”, sscie pe pagina de RFB a Organizației Municipale PSD Bârlad, deputatul social democrat.

„Ești TICĂLOS!”

Adrian Solomon merge mai departe cu acuzațiile împotriva edilului bârlădean, în postarea sa.

„Dragă domnule HOȚ ÎN LEGE, eu nu lucrez la Parlamentul României (parcă erai jurist ce Dracu’), eu sunt membru în Parlamentul țării noastre. Mai mult, fac legile pe care tu trebuie să le aplici. Niciun articol, aliniat, literă de lege, nu scrie că la Bârlad un câine trebuie să coste 1500 lei!!! Nu mai minți! Ceea ce faci este o încercare de: Cine se scuză, se acuză! În toată țara castrarea e 20€, doar la Bârlad e 50€. Să spui că un câine mănâncă de 15 lei pe zi în condițiile în care o conservă de 1250g la Supeco o cumperi cu 6 lei, arată că ești TICĂLOS! Ori că nu ai câine acasă… Să-ți spun un secret: un sac de 25 Kg de granule costă 70 lei la Kaufland (un câine mănâncă 30 de zile din el). Restul sunt vrăjeli liberale!!!”, mai spune deputatul Solomon.

„Concluzia: Dă-ți demisia! FURI BANII CU NIȘTE CÂINI”

Deputatul PSD Adrian Solomon încheie mesajul către edilul bârlădean cu un mesaj, prin care îi solicită acestuia demisia, pentru că, în viziunea deputatului, primarul Boroș a pierdut simțul banilor!

„Concluzia: Ai pierdut simțul banilor! 1500 lei este salariul minim net. Un om muncește o lună și își întreține familia cu banii ăștia. TU ÎI FURI CU NIȘTE CÂINI! Sunt oameni care au pensie de 1000 de lei… No comment!

PS: Dă-ți demisia și îți voi demonstra cum gestionezi serviciul cu 200 lei/câine!

PSS: De unde graba asta să faci ședință de îndată pentru câini? Tot legea spune că până la 1 martie nu mai poți tranchiliza câinii pe stradă. Aveai tot timpul să dezbați lucrurile astea la ședința ordinară. Deputat Adrian Solomon”, încheie astfel mesajul scris pe FB, deputatul social democrat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

 1. Eu cred ca municipiul Barlad a avut noroc ca nu a mai fost PSD-ul la putere. Pe de alta parte D-l primar putea sa se informexe ce au putin cei care s-au asociat cu Paun in orice actiune la limita legi. El e bine mersi iar primarul trage ponoasele.

  • O fi avut noroc barladenii ca nu au mai avut un primar PSD dar ce ghinion ca primarul sa fie Bouros de la Banaca, care a transformat un oras frumos intr-un sat inecat in noroaie!

 2. Boros ai nenorocit un oras cu viata! L-ai transformat in ruine! In plus acest oras adevenit nefunctional! Spare magazinele de ls parterele blocurilor! Pune politia pe strazi pe tiganii infractori!

   • Sa avem pardon, dar la alegerile precedente una dintre masinile Politiei Locale (o Dacia Lodgy albastra) facea carare de la Scoala nr. 6 la Scoala nr. 3 ai inapoi, carandu-i pe interlopii cu care se fotografiase Bouros ca sa scoata romii la vot! Si tu vrei sa actioneze impotriva votantilor lui Bouros!
    PS: Sunt sigur ca membrii conducerii judetene a PNL nu au aprobat niciodata acest mod de actiune al candidatului lor!

 3. Dacă si Solo-percuția poate da sfaturi despre ce se întâmpla in Barlad după ce el a rămas in istoria orașului doar ca s-a tras cu caleașca, mai las-o pi.da masii!!!

 4. Și uite asa se dau singuri unii politicieni care și cum fura mai mult din banii publici.
  Suntem cetățeni ai unei tari condusă de niște /unii hoți cu diplome mâncători chiar și de shaorma.
  D-le Shaorma poate în ediția următoare ne spuneți și despre banii furați de la Muzeul din Vaslui iar dacă nu știți întrebați pe șeful dvs ca sigur te lămurește și ne lămurești și pe noi cetățenii. Hai curaj dacă tot discutam de hoții și jafuri din bani publici.

  • Solo Man nu este seful coanei preutese ot Vaslui! pentru asta vorbeste cu Uzatu! Si te rugam sa nu mai incerci sa abati atentia barladenilor de la actiunilor lui Bouros cu subiecte lipsite de interes pentru barladeni!

   • De unde ,,lipsite de interes pentru barladeni,, pretul de 1500 lei/caine ,mai abjectule?De ce incerci sa-i acoperi mizeriile acestui individ care n-are nici cel mai elementar simt al raspunderii fata de cetateni?Slugi,de ultima speta!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.