25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Deputatul Tudor Polak, la întâlnirea cu oamenii de afaceri din Vaslui: “ne dorim un județ cu perspective economice ridicate”

DEZBATERE… Deputatul Tudor Polak a participat la întâlnirea oamenilor de afaceri din Vaslui cu administrația și reprezentanții legislativului. Evenimentul a avut loc vineri, 13 mai, a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui și a avut drept scop dezbaterea unor măsuri și propuneri pentru eficientizarea activităților economice în actualul context intern și internațional. “Dezbaterea a facilitat aducerea în prim plan a unor probleme cu care mediul de afaceri vasluian se confruntă. S-au discutat potențiale soluții și mijloace eficiente de redresare a situației, care vor reprezenta startul consolidării mediului de afaceri local. Printre cele mai importante puncte ale discuției au fost problema forței de muncă reduse, organizarea învățământului profesional neadecvat pentru cerințele pieței și dificultățile agenților economici cauzate de creșterea rapidă a prețurilor de achiziție”, a transmis deputatul Tudor Polak.

La întâlnirea cu oamenii de afaceri au participat mai mulți parlamentari de Vaslui, Prefectul județului Vaslui, reprezentanți ai Consiliului Județean Vaslui, primari de orașe și comune, directori de servicii deconcentrate, participă antreprenori și administratori de companii, reprezentanți ai organizațiilor patronale, profesionale, specialiști în economie, finanțe, management de proiect. Prezent la dezbatere, deputatul Tudor Polak a subliniat necesitatea de a susține mediul de afaceri. “Răspund, de fiecare dată, prompt acestor iniațiative. PNL Vaslui susține mediul de afaceri și suntem conștienți că trebuie să sprijinim dezvoltarea afacerilor locale, dacă ne dorim un județ cu perspective economice ridicate. În urma acestor discuții, avem o viziune clară asupra situației mediului de afaceri și o serie de soluții pentru redresarea și încurajarea acestuia. Susțin reprezentanții mediului de afaceri vasluieni și întotdeauna am considerat că aceștia reprezintă cheia dezvoltării județului Vaslui. Luăm în considerare cerințele și necesitățile acestora și sunt sigur că vom face un pas înainte pentru dezvoltarea afacerilor locale și a județului Vaslui!”, a transmis deputatul Tudor Polak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Tudorel Polak se întâlnește cu mă-sa , cu cratima, oameni tâmpiți, bolnavi de șmecherie…și prostie maximă pe metru pătrat record mondial

  2. Niste TUDOREI ( POLAK si BUZATU ) se manifesta ca viitori politicieni . Singurele lor ,, CALITATI „” ca sunt baietii lui ( tata , mana ) !!!??? Restul multimea cu ELEMENTUL ZERO !!!! VIITOR DE AUR JUDETUL , SI PROBABIL CA SI TARA ARE !!!!

  3. Carevasazica suntem in continuare o tara si mai ales uin judet de tot ‘acatul, zau asa!
    Un neica-nimeni cu ‘meseria’ deee … absolvent de liceu sportiv (wtf?) face sedinta cu oamenii de afaceri (alta definitie imbecila) sa le spuna ‘sportiv’, desigur, caaa …”Vom face un pas inainte pentru dezvoltarea afacerilor locale si a județului Vaslui!”
    Pasul piticului, domnu’ derutat?
    Ca la magazinul de chilipiruri al lui mama Simona, nu-i asa?…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here