-0.2 C
Vaslui
27-ian.-2023

Deputatul Tudor Polak sare la gâtul liderului AUR, George Simion, și a colegilor lui: “au decis, probabil, să nu îi supere pe stăpânii lor ruși”

- Advertisement -
Tudor Polak

ATITUDINE… Deputatul Tudor Polak îi critică pe parlamentarii Alianței pentru Unirea România (AUR) care au lipsit, ieri, de la lucrările Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldove. Unul dintre marii absenți a fost chiar președintele partidului, George Simion, care se consideră un militant pentru drepturile cetățenilor din Republica Moldova. Tudor Polak i-a transmis ironic că nu e decât un “mare patriot român”, “loial”, care nu vrea “să-i supere pe stăpânii ruși”. “Astfel de demersuri pro-europene se prea poate să nu corespundă filosofiei auriste, acesta nefiind unicul absent, reprezentant al partidului AUR, de astăzi. Loiali, cum îi știm, colegii de la AUR, au decis, probabil, să nu îi supere pe stăpânii lor ruși. Lipsa de seriozitate însă, nu are scuze. Parlamentul României își asumă întreaga responsabilitate în sprijinirea Republicii Moldova și suntem alături de administrația centrală și instituțiile implicate în acest proces extrem de important, dar și de cetățenii moldoveni care au ales, prin încrederea acordată doamnei președinte, Maia Sandu, drumul spre Uniunea Europeană”, a scris deputatul Tudor Polak pe Facebook.

Comisia comună pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova de susținere a Republicii Moldova pentru aderarea la Uniunea Europeană și-a început ieri lucrările prin votarea unei rezoluții comune. “Activitatea comisiei va viza, printre altele, armonizarea și adaptarea legislației Republicii Moldova la standardele europene și contribuția directă a Parlamentului României în realizarea reformelor necesare, corespunzătoare cerințelor dreptului european. Este, cu adevărat, un moment istoric, iar contribuția României este semnificativă în demersurile de integrare a Republicii Moldova. Ne angajăm să sprijinim Republica Moldova în procesul de integrare în Uniunea Europeană, un pas prin care vecinii noștri îmbrățișează valorile europene și oferă garanția unui viitor democratic și prosper. Însă nu toți au considerat la fel de important acest eveniment, alegând să trateze această primă întâlnire a grupului de lucru cu o absență nemotivată. Este vorba despre marele patriot român, deputatul AUR, George Simion, foarte vocal de altfel cu privire la drepturile fraților noștri de peste Prut când vine vorba despre voturi”, a mai scris deputatul Tudor Polak pe Facebook.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. s-ar putea sa fie tarziu , e posibil ca sandramauaa se darame daca tot va merge asa. Viitorul UE ESTE SUMBRU., daca nu isi revizuieste comportamentul decizional aiuristic pe diferite domenii de activitate. POlac nu stie pe ce lume traieste , doar ridica si coboara mana in parlament la comanda stapanilor sai. Stapanii sai sunt mult mai periculosi decat rusii .Stapanii lui ne-au jefuit de toate resursele iar partidul sau a abrogat ordonanta cu privire la plafonarea preturilor la energie ceea ce este foarte josnic pt un asemenea partid de egoisti care nu-si iubesc poporul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.