spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
21-feb.-2024

Derby pe semicerc

- Advertisement -

DUELUL MOLDOVENILOR… Pentru a încheia anul pe primul loc, handbalistii vasluieni nu-si permit niciun pas gresit în întâlnirea cu Politehnica Iasi, meci contând pentru etapa a XIII-a, ultima din acest an. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor din Vaslui, mâine, de la ora 12.00.

Fãrã victorie de douã etape, HC Vaslui are nevoie de o victorie în partida de mâine, cu Politehnica Iasi pentru a încheia anul pe primul loc al seriei A a Diviziei A la handbal masculin. În ultima etapã din acest an, penultima a returului I, vasluienii vor da piept cu rivala Politehnica Iasi, echipã care se aflã pe locul cinci cu 9 puncte, dar cu un joc mai putin fatã de elevii lui Gugles. Cele douã formatii s-au mai întâlnit o datã în acest campionat, în partida din turul I, la Iasi, acolo unde iesenii s-au impus cu 30-27. Înaintea acestui joc, Vasluiul ocupã prima pozitie a seriei cu 15 puncte, urmatã de CSU II Bucovina Suceava 14 puncte si Universitatea Galati, 13 puncte. Cu o victorie în fata Politehnicii, vasluienii vor încheia anul pe primul loc, indiferent de rezultatele înregistrate în celelalte jocuri ale etapei.

“Un meci de care pe care”

Antrenorul Vasluiului, Liviu Gugles spune cã meciul împotriva Iasului va fi un joc dificil pe care elevii trebuie sã-l câstige. “Un meci de care pe care, împotriva unei echipe cu câtiva jucãtori cu experientã. Ne-am pregãtit pentru acest joc cu atentie si trebuie sã facem totul pentru a obtine cele douã puncte puse în joc. Sperãm sã câstigãm si sã terminãm anul pe prima pozitie a clasamentului”, a declarat Liviu Gugles.

Etapa a XIII-a:

Stiinta II Bacãu – CSM Focsani

CSU II Suceava – Universitatea Galati

HC Vaslui – Politehnica Iasi

LPS Piatra-Neamt stã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.