Derby-ul Husi – Vaslui s-a lãsat cu scandal

Liga 3

ACUZE… Scandal dupã derby-ul judetean dintre Husana Husi si Sporting Vaslui, scor 0-1. Dupã meci, reprezentantii celor douã cluburi si-au aruncat cuvinte dure, vasluienii fiind acuzati, printre altele, cã ar face jocurile Sucevei în lupta pentru promovarea în Liga 2.

Presedintele clubului ACS Husana Husi, Daniel Dobrea, a criticat dur arbitrajul din partida cu Sporting Juniorul Vaslui, acuzându-i pe arbitri cã au luat multe decizii în favoarea “galben-verzilor”. De asemenea, oficialul husenilor a tinut sã critice si tactica Vasluiului, uitând cã la fel a câstigat si Husiul în partida tur de la Vaslui. “Este o înfrângere dureroasã, din cauza manierei de arbitraj, în primul rând. Ofsaid clar la gol, iar înainte de eliminarea lui Izmanã, jucãtorul nostru, Dãnãilã, a fost lovit cu cotul, drept dovadã este dus la spital, cu comotie cerebralã. Nu putem merge îninte cu un asemenea arbitraj. Îi apreciez pe cei de la Vaslui, mai ales pentru efortul pe care îl fac pentru fotbalul vasluian. Din pãcate, acesti copii îsi doresc mult prea mult, iar ca drept dovadã ati vãzut stilul lor de joc, cu o singurã ocazie de poartã, din care au marcat.”, a spus Daniel Dobrea, presedinte ACS Husana Husi. În runda urmãtoare a Ligii 3, Husana Husi joacã pe terenul ultimei clasate, CSM Pascani, în timp ce Sporting Juniorul Vaslui înfruntã, acasã, penultima clasatã, Bradu Borca.
1 COMENTARIU

  1. Cum adica “uitand cum a castigat in tur”????
    Au fost greseli de arbitraj in tur care au dezavantajat Vasluiul????
    In nici un caz, s-a castigat pe teren chiar daca s-a jucat modest, iar la Husi se elimina un jucator total aiurea cand de fapt cu 15 secunde inainte la aceeasi faza trebuie eliminat un jucator vasluian care loveste cu cotul si trimite la spital un jucator husian!!!
    Va rugam sa nu mai creati animozitati intre aceste doua echipe, chiar nu are rost.Felicitari vasluienilor pentru victorie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ