3.9 C
Vaslui
09-dec.-2022

Derby-ul marilor ambitii

- Advertisement -

DE SASE PUNCTE… Juventus Fãlciu si Flacãra Murgeni se întâlnesc în derby-ul seriei “Sud”. Ocupantele locurilor doi si trei în clasament si-au propus în acest an calificarea la play-off. Duelul dintre cele douã se anuntã unul interesant, o eventualã victorie a gazdelor ar schimba ierarhia în vârful clasamentului seriei “Sud”.

Etapa a saptea din campionatul judetean de fotbal programeazã duminicã zece partide, toate urmând sã înceapã de la ora 11.00. Capul de afis al rundei îl reprezintã partida de la Fãlciu, unde echipa localã, Juventus va da piept cu Flacãra Murgeni, confruntare care va naste multe ambitii deoarece ambele formatii doresc calificarea la play-off. Pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu liderul FCM Husi, fotbalistii din Murgeni sunt hotãrâti sã nu piardã pozitia a doua a clasamentului. Cu doar douã puncte peste adversara sa din aceastã etapã, Flacãra se poate multumi si cu un rezultat de egalitate, tinând cont si de faptul cã joacã pe terenul unei contracandidate. Gazdele vin dupã un meci spectaculos la Stãnilesti, în care ar fi putut sã câstige, dar în cele din urmã jocul s-a încheiat la egalitate. Cu o echipã în formare, Juventus îsi propune totusi calificarea la play-off-ul Ligii a IV-a.

Meci cu mizã la Husi

Un alt joc interesant în seria “Sud” se va disputa la Husi, gazdele de la FCM primind vizita Olimpiei Stãnilesti. Fãrã cãpitanul Bãlan, accidentat la meciul cu Progresul Gãgesti, husenii vor sã profite de derby-ul de la Fãlciu si sã se distanteze în fruntea clasamentului. În seria “Nord”, liderul FC Gârceni are o misiune usoara la Dinamic Botesti, în timp ce “satelitul” Vasluiului va juca pe teren propriu, la Rosiesti cu Fortuna Vaslui. Iatã programul etapei a VII-a.

Seria: “Sud”

FCM Husi – Olimpia Stãnilesti

Juventus Fãlciu – Flacãra Murgeni

FDR Tutova – Autorom Pãdureni

Lunca Banului – Progresul Gãgesti

Podgoria Oltenesti – Vitis Suletea

Multim Perieni stã.

Seria: “Nord”

Stefan cel Mare – Smart Negresti

Dinamic Botesti – FC Gârceni

Vaslui II – Fortuna Vaslui

Moara Grecilor – Vulturul Bãlteni

Avântul Zãpodeni – FC Lipovãt

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.