spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Descindere masivă, în Bârlad, Murgeni, Zorleni și Băcești! Procurori români și germani, pe urmele falsificatorilor de dosare sociale (FOTO)

- Advertisement -

În această dimineață, un număr impresionant de anchetari, însoțiți de mascați, au descins în mai multe locații din județul Vaslui, într-o amplă acțiune care vizează mai multe persoanele de etnie romă, din localitățile Murgeni, Zorleni, Băcești și Bârlad, suspectate că au înșelat statul german, prin vechea lor metodă, aceea de a-și face sute de dosare de ajutor social, bazate pe documente false. Anchetatorii români sunt însoțiți la fața locului inclusiv de procurori din Germania, acțiunea fiind una complexă. Locuitorii municipiului Bârlad au fost uimiți să vadă zecile de mașini ale oamenilor legii, parcate în incinta stadionului “Rulmentul”. În prezent la sediul Poliției Bârlad se fac audieri pe bandă rulantă, zona fiind împânzită de mascați și de rudele celor vizați de anchetă. Reamintim faptul că acest dosar privind dosarele false pentru ajutor social în țări precum Gemrania sau Franța vizează infracțiuni comise încă din 2019. Din cauza pandemiei însă, actiunile din dosar au fost limitate, iar  cercetări au fost reluate în forță în prezent. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Pai da… din ciordelile acestor nespălaţi s-au înfruptatat şi alde nea miliţică şi nea procuroru îi ştiu ei foarte bine cu ce se ocupă ……..acesta este spectacol regizat de poliţia romăna GIO . Ăştia niciodată nu vor MUNCI sunt gunoaie umane .

  2. Daca 2-3 rachete Sarmat si-ar gresi țintele si ar nimeri direct in „palatele” țigănești n-ar mai fi nevoie de atata desfășurare de forte.

  3. Acestia trag Romania inapoi.Ar trebui sa le faca si lor o tara .dusi toti acolo .lasati sa se gospodareasca singuri.Cum sa putut pentru Izrael de ce nu si pentru ei?
    Altefel mereu vom avea probleme cu aceasta minoritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.