Descinderi în plină zi la Iaşi! Mascaţii au intrat în forţă într-un magazin din centru în care s-ar vinde droguri! Un bărbat a fost reținut

Poliţiştii din cazul BCCO sub coordonarea procurorilor de la DIICOT efectuează percheziţii într-un magazin în care s-ar părea că se vândă produse în componenţa cărora se află droguri.

Magazinul este situat în centrul Iaşului şi este frecventat de tineri care cumpără produse pe bază de cannabis. La acțiune participă și autoritățile de la ISU dar și inspectori OPC.

UPDATE: În urma percheziției care a avut loc la magazinul care vinde produse pe bază de Canabis de pe Strada Sf. Lazăr, oamenii legii au reținut un tânăr. Acesta a fost transportat la secția de poliție pentru a răspunde la întrebările anchetatorilor.

UPDATE: La societatea de pe strada Sf. Lazăr au fost găsite cantități de canabis.

Nu se cunoaște cu exactitate ce caută oamenii legii. Cel mai probabil aceștia verifică legalitatea respectivului magazin. …https://www.bzi.ro/descinderi-in-plina-zi-la-iasi-mascatii-au-intrat-in-forta-intr-un-magazin-din-centru-in-care-s-ar-vinde-droguri-exclusiv-4049354?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ